no consumer

Strastni pri oblikovanju slik, strastni do vas

Grace, trženje in odnosi z javnostjo

Svojo kariero popeljite naprej

Siddharth, prodaja in svetovanje

Smo več kot le poslovanje

Graham, upravljanje

Strastni pri oblikovanju slik, strastni do vas

Claire, poslovno skrbništvo

Svojo kariero popeljite naprej

Antonello, prodaja in svetovanje

Skupaj bomo dosegli naše cilje

Oliver, poslovne rešitve in informacijske tehnologije, ter Nicola, prodaja in svetovanje

Kariere pri družbi Canon

Kariera pri Canonu pomeni strast. Ta strast je to, kar nas skupaj z občutkom ponosa spodbuja k dejanjem ter doseganju rezultatov in je eden od razlogov, da smo na področju obdelave slik vodilni po inovacijah, od splošne uporabe in poslovnih izdelkov do izdelkov za oddajanje, medicinskih izdelkov, rešitev in storitev.

Prodaja in svetovanje

Če ste si vedno želeli postati del ekipe, ki prodaja svetovno priznane storitve in rešitve, ter čutite pravo strast do obdelave slik, bo Canon vašo kariero popeljal na višjo raven.

Trženje in odnosi z javnostjo

Zelo smo ponosni na svoje delo, zato ga želimo razkriti celemu svetu. Tu pridete na vrsto vi. Naše ekipe za trženje in odnose z javnostjo prevzemajo vloge od ciljnega trženja za stranke in poslovnega načrtovanja do upravljanja izdelkov in pomagajo uresničevati naše storitve in rešitve.

Poslovne rešitve in informacijska tehnologija

Če imate radi izzive in želite biti v središču našega delovanja, sodelujte pri rešitvah za stranke in ustvarjajte infrastrukturo, zaradi katere je naš posel mogoč.

Poslovno skrbništvo

Radi rešujete probleme, uživate v izzivih in iskanju novih pristopov za nadgradnjo naših postopkov, našemu poslu pa zagotavljate odlično infrastrukturo za doseganje rezultatov.

Upravljanje

Veseliti vas morajo uporabniška izkušnja in ljudje. Razvoj našega posla želimo doseči z razvojem naših zaposlenih.

Diplomanti in pripravniki

Včasih se je težko odločiti, kaj početi po zaključku srednje šole ali študija, zato so naši programi za diplomante in pripravnike zasnovani tako, da vam omogočajo pridobivanje izkušenj, ki jih boste potrebovali za karierni razvoj na izbranem področju. Preberite si Sarino zgodbo.

Spoznajte naše zaposlene


Kako lahko ostanete povezani z nami

Ne glede na to, ali gre za tehnika na Švedskem ali prodajnega strokovnjaka v Španiji, vas spodbujamo k raziskovanju kariernih priložnosti v družbi Canon. Vsaka pisarna ne nudi vsakega delovnega mesta, vendar pa vsaka nudi zanimive priložnosti.

Predstavljajte si sebe pri Canonu

Družba Canon so njeni zaposleni. Prizadeva si ustvariti prijazno in uravnoteženo delovno okolje. S strankami smo vzpostavili trdno povezavo, ki jo širimo s pomočjo naše svetovno znane blagovne znamke. Predstavljajte si sebe pri Canonu in ugotovite, ali je to pravi kraj za vas.