no consumer

LEGRIA za ustvarjalno snemanje samega sebe

Vaše občinstvo čaka – izrazite svojo ustvarjalnost v polni visoki ločljivosti z nove perspektive. Videokamere serije mini odlikuje edinstvena kompaktna in prenosljiva zasnova z izjemno širokokotnim objektivom, vrtljivim zaslonom LCD in vgrajenim stojalom, da lahko zlahka zajamete sebe in več svoje okolice. Vgrajena brezžična povezava omogoča enostavno izmenjavo, pretakanje, običajen in oddaljen nadzor stvaritev, odličen zvok pa zagotovi, da so te slišati tako dobro, kot so videti.

LEGRIA-mini – Vidik

LEGRIA mini

  • 170° izjemno širok objektiv
  • Vrtljiv zaslon LCD; vgrajeno stojalo
  • Stereo mikrofon
  • Brezžična povezava za enostavno izmenjavo

LEGRIA mini X

LEGRIA mini X

  • 170° izjemno širok objektiv
  • Vrtljiv zaslon LCD; vgrajeno stojalo
  • Velik stereo mikrofon; linearni zvok PCM
  • Brezžična povezava: oddaljeni nadzor in enostavna izmenjava

Posnemite sami sebe

Nastopite v svojih videoposnetkih. Enostavno se zajemite s katerega koli kota in prikažite več svoje okolice z izjemno širokokotnim objektivom in inovativnim vrtljivim zaslonom na dotik – potisnite ga navzven in na njem boste videli sami sebe v živo.

Zaradi edinstvenega vgrajenega stojala ne boste potrebovali stativa. Videokamero LEGRIA lahko enostavno nagnete za drugačno perspektivo.

S serijo izdelkov LEGRIA mini lahko posnamete tudi edinstvene fotografije z visoko ločljivostjo in majhnim šumom, kar omogoča Canonov sistem HS. Da se boste lahko še bolj izrazili, so na voljo 170° vidni kot in možnosti za običajnejše posnetke od blizu in posnetke s časovnim zamikom.

Frame yourself
Broadcast yourself

Oddajajte svoje stvaritve

Oddajajte svojo ustvarjalnost daleč in široko z vgrajeno brezžično povezavo. Svoje stvaritve lahko naložite v družabna omrežja, kot sta YouTube in Facebook, in vsebino celo gledate brezžično na pametni napravi ali televizorju visoke ločljivosti.

S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom lahko videokamero LEGRIA oddaljeno nadzirate in uživate v širokem izboru možnosti pretakanja v živo in izmenjave.

Z videokamero LEGRIA mini X lahko celo oddaljeno nadzirate, kaj se med vašo odsotnostjo dogaja doma.

Pristen zvok

Ustvarjajte videoposnetke, ki so slišati tako dobro, kot so videti.

Z videokamero LEGRIA mini X zajemite zvok v najboljši kakovosti CD-ja, saj je opremljena z velikim stereo mikrofonom z visokim razmerjem signal/šum in s širokim dinamičnim obsegom. Omogoča tudi snemanje nestisnjenega linearnega zvoka PCM in ima ročni nadzor.

Za vrhunsko in enostavno snemanje zvoka ima LEGRIA visokokakovosten stereo mikrofon in samodejno izbiro prizora – enostavno izberite med 5 prizori in nastavitve zvoka bodo samodejno prilagojene.

Immersive Audio