Digitalni fotoaparati EOS SLR in kompaktni fotoaparati

Ne glede na to, ali fotografirate za užitek ali dobiček, vam Canonovi digitalni fotoaparati EOS in kompaktni fotoaparati omogočajo, da ste ustvarjalni. Predstavljajo kombinacijo vrhunskih funkcij, izjemne kakovosti slik in intuitivne zasnove, ki zagotavlja napredno delovanje, na katerega se lahko zanesete in v njem uživate.

EOS za začetnike

EOS za navdušence

EOS za profesionalce

Spoznajte fotografijo DSLR in uživajte v ustvarjalnosti s fotoaparatom, ki je preprost za uporabo in zagotavlja izjemne fotografije ter videoposnetke.

Naredite nove korake po fotografiji ter snemanju videa in raziščite napredne funkcije, s katerimi boste lahko zajeli edinstvene in prelepe slike.

Uživajte v novih standardih učinkovitosti delovanja in zanesljivosti. Ustvarjajte privlačne fotografije in videoposnetke, ki bodo všeč vam in vašim strankam.

Trovati

EOS 7D Mark II: v iskanju popolnega trenutka

Fotografi, ki iščejo popolen trenutek, bodo lahko s fotoaparatom EOS 7D Mark II zajeli slike, ki jih drugi fotografi zgrešijo. Ta fotoaparat DSLR je hiter in prilagodljiv. To pomeni, da lahko svojo ustvarjalno plat izrazite kot še nikoli doslej.

EOS1200DANGLE

EOS 1200D – izkoristite vsako priložnost

Od rojstnodnevnih praznovanj do počitniških pustolovščin – vedno ste lahko prepričani, da boste s fotoaparatom EOS 1200D ustvarjali izjemne posnetke. EOS 1200D je popoln za vaš prvi fotoaparat DSLR, saj združuje Canonov vrhunski sistem za obdelavo slik in nabor intuitivnih ter za uporabo preprostih kontrolnikov. Skupaj s Canonovim spremljevalnim programom EOS naredita zajemanje slik, ki ne delajo krivic spominom, lažje in bolj zabavno kot kadar koli prej.

Compact EOS

Kompaktni fotoaparati EOS – majhne naprave, visoka kakovost

Zabeležite življenjski slog s fotoaparati EOS, ki so dovolj majhni in lahki, da jih lahko vedno vzamete s seboj. Uživajte v odzivnem delovanju, ustvarjalnem nadzoru in izjemni kakovosti slik tudi pri šibki svetlobi. Uživajte tudi v prilagodljivosti sistema objektivov in dodatne opreme EOS.

EOS 60Da

EOS 60Da – pogled v zvezde

Prilagojena različica fotoaparata EOS 60D, primerna za astrofotografijo. Izboljšana občutljivost na skoraj infrardečo svetlobo omogoča fotografiranje pojavov, kot so plinske nebule, ki oddajajo svetlobo v tem delu elektromagnetnega spektra. Tipalo CMOS ločljivosti 18 milijonov slikovnih pik in procesor DIGIC 4 v fotoaparatu zagotavljata nadzor nad digitalnim šumom in izboljšujeta kakovost slik.

Kinematografski fotoaparati EOS

Cinema EOS

Snemajte kakovosten video polne visoke ločljivosti s fotoaparatom EOS. Podroben nadzor nad globinsko ostrino omogoča kinematografske učinke s plitvim ostrenjem. Kakovost slike je izjemna tudi pri visokih nastavitvah ISO.

Sistem EOS

EOS System

Izbirate lahko med množico objektivov, bliskavic Speedlite in dodatne opreme, ki ji zaupajo profesionalni fotografi po vsem svetu. Izkoristite prednosti posebnih makro objektivov za fotografiranje od blizu ali objektivov s hitro zaslonko za najboljšo kakovost slik in nadzorom nad globinsko ostrino.

Podpora za vaš EOS

Prenesite programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike ter pridobite dostop do spletnih virov za tehnično podporo in odpravljanje težav s fotoaparatom EOS.

Iščete starejše fotoaparate EOS?

Specifikacije in informacije o združljivi dodatni opremi za starejše modele EOS lahko najdete v razdelku z arhiviranimi izdelki.