About Canon

O družbi Canon

Že 80 let našim strankam po celem svetu nudimo vodilne tehnologije za obdelavo slik.

Družba Canon je bila ustanovljena 1937 in je zrasla v globalno podjetje, ki deluje na več različnih tržiščih, vključno z poslovnimi rešitvami, obdelavo slik za splošno uporabo, oddajanjem in komunikacijami, medicinskimi sistemi in industrijskimi izdelki.

Canon je ena najbolj prepoznavnih in zaupanja vrednih družb na svetu z letnimi prihodki iz prodaje 3.467 milijarde jenov in približno 118.000 zaposlenimi v skoraj 200 družbah. 

Canon je na vodilnem mestu obdržal neskončen tok zamisli in inovacij. Pri izbiri naših izdelkov se podjetja in stranke odločajo za zanesljive, moderne in napredne tehnologije.

Naša filozofija
Kyosei je filozofija družbe Canon in se nahaja v srcu naše blagovne znamke, poslovanja in pokroviteljstev. Kyosei je japonska beseda, ki pomeni "način življenja in dela za skupno dobro" – načelo, ki oblikuje naše vrednote in opisuje našo moralno odgovornost biti uspešen poslovni državljan.  Več informacij o načelu Kyosei.

Finančna moč
Poslovni rezultati družbe Canon Inc. prikazujejo 7,8 % letno rast v letu 2007 s prihodki iz prodaje 4.481 milijarde jenov in označujejo osmo zaporedno leto rasti prodaje in dobička. 

Canon kotira na borzah v Tokyu, Osaki, Nagoyi, Fukuoki, Sapporu in New Yorku.

Prepoznavnost v dejavnosti
V letu 2007 je Canon dosegel te rezultate v svoji dejavnosti:
Skupno 36. mesto na seznamu "Najboljše svetovne globalne znamke v letu 2007" revije Business Week.
Revija Fortune je družbo Canon postavila na 46. mesto na seznamu "vseh zvezd" najbolj občudovanih družb na svetu.

spacer
					image

O Canonu

Filozofija
Canon po svetu
Counterfeit