Partnerji in zavezništva

Canon je vodilna družba na področju tiskanja in dokumentacije na delovnem mestu po vsej Evropi. Naši inovativni izdelki uporabljajo najnaprednejše optične tehnologije in tehnologije obdelave, te pa nadgrajujejo naši enako spoštovani strateški partnerji, med drugim tudi Hewlett Packard in Microsoft.

S strankami ravnamo enako kot s poslovnimi partnerji: naše sodelovanje se ne konča pri prodaji ali namestitvi naprave. Tesno sodelujemo s strankami v sektorjih za pisarniško in profesionalno tiskanje, da natančno ocenimo njihove zahteve in ustvarimo idealno rešitev za njihove potrebe. Poleg kakovostnih izdelkov nudimo tudi svetovanje, pametno programsko opremo, usposabljanje in podporo, z drugimi besedami celotno zbirko storitev, ki resnično povečajo produktivnost in učinkovitost ter znižajo stroške.

Naše stranke, ki se ukvarjajo s profesionalnim tiskanjem, imajo določene prednosti tudi zaradi našega odnosa z organizacijami, kot sta NexPress in Gretag Macbeth, zaradi katerih nudimo portfelje izdelkov, ki vključujejo celoten postopek tiskanja. Z izboljšanim upravljanjem barv, proizvodnim potekom dela in tiskanjem spremenljivih podatkov so naše stranke bolj prepoznavne na vse bolj konkurenčnem trgu.

spacer
					image
Partnerski program