Canon nadaljuje svoje poslanstvo pomoči mladim

LJUBLJANA, 12. avgust 2013 – Podjetje Canon je tudi letos del sredstev od prodaje izdelkov namenilo Mladinskemu zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije Debeli Rtič. Sredstva v višini 3500 evrov so v zdravilišču porabili za ureditev parka, v katerem otroci in njihovi skrbniki preživljajo prosti čas. Donacija Rdečemu križu Slovenije je eden od številnih Canonovih projektov podpore Rdečemu križu, povezanih z evropsko mladino.

»V Canonu se zavedamo, da so temelj družbe otroci in mladostniki, ki za svoj razvoj potrebujejo brezskrbno, sproščeno in ustvarjalno okolje, ne glede na razmere, v katerih živijo,« je dejal Goran Sretenoski, direktor podjetja Canon Adria. »Skozi dolgoletno podporo Rdečemu križu pri njegovem delu z mladimi po vsej Evropi udejanjamo svojo poslovno filozofijo Kyosei »Živeti in delati skupaj za splošno dobro«. S tokratno donacijo smo želeli izboljšati pogoje za prijetno bivanje mladih, ki obiskujejo zdravilišče in letovišče.«

»Podjetju Canon se zahvaljujemo za donacijo, s katero smo dopolnili opremo v parku mladinskega zdravilišča. Veseli smo, da bodo z izkazano podporo naši mali gostje in njihovi varuhi lahko v polnosti uživali prednosti dela in zaupnega druženja v naravi, tako pomembnega za njihovo odraščanje,« je povedala mag. Ana Žerjal, vodja Mladinskega zdravilišča in letovišča RKS Debeli rtič.

Canonova pomoč Rdečemu križu je eden od načinov uresničevanja poslovne filozofije Kyosei, ki predstavlja srce blagovne znamke, poslovnega in sponzorskega delovanja. Gre za vodilo, ki ga sprejema vse osebje Canona. Oblikuje njegovo poslanstvo in vrednote tako v odnosu do zaposlenih kot do poslovanja. Kyosei vpliva tudi na to, kako delujejo v širši družbi in sodelujejo z organizacijami po svetu. Canonov cilj je prispevati k blaginji in dobremu počutju človeštva, zato si prizadeva svet približati k uresničitvi kyosei.

spacer
Novice za medije
Novice o korporativnem poslovanju
Novice o poslovnih rešitvah