Canon i-SENSYS MF730 Series

Družina Canon MF730

Vrhunski tiskalniki za majhna poslovna okolja z 12,7-centimetrskim barvnim zaslonom na dotik in knjižnico programov zagotavljajo hitro, brezhibno delovanje.

Nove razsežnosti barvnega laserskega tiskanja

Tiskalniki družine MF730 s povezljivostjo za mobilne naprave so zasnovani za sodobna delovna okolja in se ponašajo z novo Canonovo lasersko tehnologijo, preprostim upravljanjem prek zaslona na dotik brez tipk, povezljivostjo Wireless Direct in hitrim, visokokakovostnim barvnim tiskanjem.

Podatkovni list

i-SENSYS MF730 Series

Inovativna serija večnamenskih barvnih laserskih tiskalnikov z intuitivnimi funkcijami, hitrostjo tiskanja 27 strani na minuto in izjemno zmogljivostjo.

Ogled videoposnetka

uniFLOW Online Express

Prevzemite nadzor nad upravljanjem tiskanja in stroški. Optimirajte delovanje Canonovih naprav z varno storitvijo shrambe v oblaku. Programska oprema uniFLOW Online Express, ki je na voljo za vse najnovejše Canonove pisarniške naprave, bo povečala vašo produktivnost in vložek. Registrirajte se v spletu in nadgradite svoje obstoječe naprave.

Ogled brošure

Registrirajte se za uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Canon MF732Cdw

Z modelom MF732Cdw lahko delo opravljate še učinkoviteje, saj predstavlja celovito večnamensko rešitev za mala podjetja. Zagotavlja visokokakovostne barvne laserske natise in hitro tiskanje s hitrostjo 27 strani na minuto ter je opremljen z 12,7-centimetrskim zaslonom na dotik.

Canon MF734Cdw

Ta večnamenski barvni laserski tiskalnik predstavlja celovito rešitev za mala in srednje velika podjetja. Priročne funkcije, kot so hitro obojestransko skeniranje z enim prehodom, 12,7-centimetrski barvni zaslon na dotik in hitro obojestransko tiskanje, omogočajo še učinkovitejše delo.

Canon MF735Cx

Canonov MF735Cx je idealna izbira za mala in srednje velika podjetja, saj predstavlja popolno kombinacijo priročnosti in inovativnosti. Z intuitivnimi funkcijami knjižnice programov, 12,7-centimetrskim zaslonom na dotik in izjemno kakovostnimi natisi je ta model vrhunski tiskalnik za majhna poslovna okolja.

Awards

Potrebščine

Dodatna oprema