Canon Camera

Pregledovalna enota

Pregledovalna enota Canon imagePRESS C10010VP

Z natančnim in samodejnim zagotavljanjem kakovosti za vsako stran preprečite ročno preverjanje natisov na tiskalniku družine imagePRESS C10010VP.

 • premer 0,2 mm

  zaznavanje okvar

 • 64 nastavljivih območij

  za prilagoditev pregleda za vsako stran

 • 9 stopenj občutljivosti

  Nastavljivo za vsako kontrolno območje

 • Zagotovite popolne natise brez ročnega pregleda

  Pregledovalna enota na natisnjenih straneh preverja napake, kot so umazanija, popačenje in proge, ter lahko odstrani in samodejno ponovno natisne poškodovane strani. Tako lahko ohranite dosledno kakovost brez potrate časa in stroškov fizičnih pregledov.

  Vsakič popolni natisi

  Pregledovalna enota je zelo natančna, saj zazna nepravilnosti velikosti 0,2 mm, ne da bi upočasnila tiskanje, zato lahko zagotovite, da je prav vsaka stran brez napak.

  Prihranite čas s samodejnim ponovnim tiskanjem

  Strani, ki ne izpolnjujejo meril za pregled, se lahko samodejno odstranijo in ponovno natisnejo, kar zagotovi kakovostne natise brez ročnega posredovanja.

  Optimirajte natančnost, uporabo virov in produktivnost z nastavitvijo prednostnih območij pregledov

  Uporabniki lahko na vsaki strani nastavijo do 64 območij z devetimi možnimi stopnjami občutljivosti. Na primer, za logotipe podjetja bi lahko določili višji standard kakovosti z manj strogim nadzorom za slike v ozadju. S tem se izognete izrabljanju virov za nepotrebne ponovne natise in hkrati ohranite pomembne podrobnosti.

  Inspection Unit

  Izboljšave brez kompromisov

  Pri ročnem pregledu visoko usposobljen upravljalec za preverjanje napak na vsaki strani običajno porabi veliko časa. To je drag postopek, ki je še vedno izpostavljen človeškim napakam. Naj pregledovalna enota ta postopek opravi namesto vas, s čimer boste prihranili čas in hkrati ohranili natančnost.
  Več informacij

  Povezani izdelki in rešitve

 • Moduli za napredno avtomatizacijo

  Avtomatizacijski moduli imagePRESS C10010VP

  Zagotovite kakovostne natise s skladnostjo barv in samodejnim zagotavljanjem kakovosti, da boste prihranili čas in stroške ročnega pregledovanja in prilagajanja.

 • Enota za zaznavanje

  Enota za zaznavanje imagePRESS C10010VP

  Dosezite dosledne rezultate na vsaki strani. Enota za zaznavanje samodejno nastavi in spremlja registracijo s sprednje proti zadnji strani in barvni odtenek pred tiskanjem in med njim ter ju sproti prilagaja, da zagotovi skladnost z nastavitvami opravila.

 • Družina imagePRESS C10010VP

  Družina imagePRESS C10010VP zagotavlja različno uporabo in kakovost, zaradi česar je primerna za okolja, kjer želijo doseči večje naklade, različne načine uporabe, več kakovosti in več prihodka.

 • Želite izvedeti več o tem izdelku?