Océ Colorado 1650

Prilagodljiva izbira

Océ Colorado 1650
Océ Colorado 1650

do 159 m2/uro

v svetlečem načinu

do 1800 dpi

ločljivost tiskanja

2 valja

samodejno podajanje in preklapljanje

1625 mm

največja širina zvitka

Novi tiskalnik UVgel s prilagodljivim črnilom in matirano/svetlečo obdelavo

Raziščite nova poslovna obzorja z osupljivim naborom aplikacij. Océ FLXfinish omogoča tiskanje z brezhibno svetlečo ali razkošno matirano obdelavo na vse vrste medijev. Izdelujte dizajnerske tapete, čudovite nalepke ali razkošne znake s sprednjo ali hrbtno osvetlitvijo, ki bodo pritegnili pozornost mimoidočih ljudi, pri tem pa ulovite kratke roke in ohranjajte nizke stroške.

En tiskalnik. Dva načina končne obdelave

Navdušite stranke s sijajnimi plakati, ki izstopajo iz množice, ali tapetami s čudovito globoko matirano obdelavo in briljantnimi barvami, natisnjenimi iz ene naprave. Ni vam treba spreminjati črnil ali medijev!

Nepremagljiva vsestranskost

Izdelajte obstojne kakovostne natise na različnih medijih, vključno s SAV, poliestrskimi tekstili, toplotno občutljivimi materiali in navadnim papirjem. Prilagodljiva in raztegljiva formulacija črnil UVgel zagotavlja popolno stabilnost slike tudi pri pregibanju, zvijanju in ovijanju.

Izjemna produktivnost

Skrajšajte čas dostave z dosledno visoko hitrostjo tiskanja in hitrim potekom opravil. Dva zvitka za medije s preklapljanjem v spletu ter polnjenje črnila med tiskanjem omogočajo neprekinjeno tiskanje in neprekosljivo produktivnost.

UVgel printer


Trg od nas zahteva hitrejše, cenejše in boljše delovanje. In vedno smo naleteli na meje, dokler nismo odkrili Colorado.

Michael Hiemann – Siepro (DE)

Neprekosljiva avtomatizacija

Brez nadzorovanja: zanesite se na neprekinjen nadzor šob, priročno samodejno vzdrževanje tiskalne glave, avtomatizirano podajanje medijev in modul za navijanje zvitkov.

Nižji stroški delovanja

Izboljšajte poslovanje z zmanjšano porabo črnila, nizkimi stroški servisiranja in stroškovno učinkovitimi mediji. Prihranite dragoceni čas upravljanja z vrhunsko avtomatizacijo.

Unsurpassed automation and Lower operational cost

Ključne specifikacije

Maximum speed up 159 m2/hour in gloss mode

Najvišja hitrost do 159 m2/uro v svetlečem načinu

Océ FLXfinish UV LED curing with gloss modulation

Sušenje Océ FLXfinish UV LED z modulacijo za svetlečo obdelavo

2 rolls with automatic feeding and switching, width up to 1625 mm

2 zvitka s samodejnim podajanjem in preklapljanjem, široka do 1625 mm

Print resolution 600x1800 dpi

Ločljivost tiskanja do 1800 dpi

Ogled celotnih specifikacij

Key Specifications
Applications

Uporaba

Océ FLXfinish vam ponuja izbiro med svetlečo ali matirano končno obdelavo, brez menjave črnil ali medijev. Prilagodljiva črnila UVgel podpirajo širok nabor medijev, vključno s samolepilnimi vinili in poliestrskimi tekstili. Povečana raztegljivost zagotavlja, da lahko brez težav ukrivite ali prepognete natise.

Wall decoration with the perfect finish

Stenska dekoracija s popolno končno obdelavo

Tapete najvišje kakovosti imajo v skladu z najnovejšimi trendi oblikovanja notranjih prostorov močno matiran videz. S tiskalnikom Océ FLXfinish lahko s pritiskom gumba izboljšate stenske dekoracije.

Eye-catching front- and backlits

Izstopajoča osvetlitev sprednje in hrbtne strani

Zaustavite mimoidoče z živahnimi znaki z osvetljenim sprednjim ali hrbtnim delom. Tehnologija UVgel ponuja bogate barve in elegantno matirano končno obdelavo, ki ob namestitvi ne popoka.

Gallery-quality canvasses

Platna galerijske kakovosti

Izdelava potiskanih platen galerijske kakovosti je lahko zelo zapletena, ker zahteva zgibanje, raztegovanje in spenjanje materiala. Črnila UVgel tehnologije Océ Colorado 1650 so dovolj prilagodljiva, da lahko ustvarite popolne gube.

Economical disposable posters

Varčni plakati za enkratno uporabo

Povečajte prihranke z vrhunskimi plakati, natisnjenimi na navadnem papirju. Črnila UVgel in Océ FLXfinish zagotavljajo tako visoko končno kakovost, da stranke ne bodo opazile razlike.

Jaw-dropping durable POP posters

Osupljivi robustni plakati POP

Nič ne pritegne pozornosti kot ogromen plakat. Enostranski, dvostranski – vse je mogoče s serijo Océ Colorado. S končno obdelavo UVgel, ki je odporna na praske, so to resnično dolgotrajne naložbe.

No-wear decals

Trpežne nalepke

Izdelujte do 1,6 metra široke nalepke, odporne na praske, vodo in celo grafite, brez laminiranja. Idealno za talne in stenske nalepke ter avtomobilske nalepke, ki so odporne na pranje.

Soft signage

Mehki znaki

Mehki znaki so vrhunski izdelki za vse vrste uporabe. Vrhunski izdelki morajo imeti popoln videz brez posebne obdelave. S tiskalnikom UVgel ti izdelki kljub udarcem med transportom še vedno ohranijo čudovit videz.

Durable banners

Trpežni plakati

Izdelajte opazne plakate. Svetleča obdelava za fotografije ali matirana obdelava za plakate z besedilom. Odlična kakovost, trpežnost, odpornost na praske in predvsem – varčnost.

Technologies that make sense

Smiselne tehnologije

Océ Colorado 1650 je poln inovacij. S tehnologijama UVgel in Océ FLXfinish smo spremenili pravila igre. Uživajte v širokem naboru uporabe, neverjetni kakovosti, napredni produktivnosti in nizkih stroških lastništva!

Tehnologija UVgel

Edinstvena tehnologija za "tiskanje in sušenje" s hitro sušečimi črnili z gelom, ki se posušijo pod lučkami UV LED. Prednost gela pred tekočino je v tem, da tiskalnik lahko nanese manj črnila v manj prehodih, ne da bi črnilo teklo v medij in po njem. Omogoča izjemno ostre izpise s širokim barvnim razponom. Brez vonja in izredno vzdržljiv.

Tehnologija Océ FLXfinish

Ta genialna tehnologija ponuja še dodatne prednosti tehnologije UVgel z eno ali dvema načinoma sušenja. Izbirate lahko med svetlečo ali matirano končno obdelavo, brez menjave črnil ali medijev. Uživajte v živahnih matiranih natisih na gladkih in poroznih/strukturiranih medijih, kot je nepremazan navaden papir.

Črnila z gelom UVgel

Prilagodljiva in bolj raztegljiva črnila omogočajo tiskanje na široko paleto medijev, vključno z navadnim papirjem, samolepilnimi vinili in poliestrskimi tekstili. Povečana raztegljivost zagotavlja, da lahko brez težav ukrivite ali prepognete natise za izdelke, kot so mehki znaki ali fino platno.

UVgel gel inks
Océ PAINT technology

Tehnologija Océ PAINT

Tiskalnika ni treba preverjati, saj tehnologija Piezo Acoustic Integrated Nouzle Technology (PAINT) stalno nadzoruje tiskalne glave in stanje šobe. Ko je zaznana okvara, se prizadeta šoba (začasno) izklopi, njen izpad pa nadomestijo sosednje šobe. Tiskalne glave se ob ustreznem času očistijo. Popolnoma samodejna rešitev.

Želite izvedeti več o izdelku Océ Colorado 1650?

Pogovorite se s članom naše ekipe še danes

POGOVORITE SE Z EKIPOVčasih smo morali natise laminirati, da smo dosegli matiran videz, zdaj pa nam tega ni treba več početi. S tiskalnikom Colorado 1650 so izdelki matirani že ob natisu.

Jeroen Renders – Studio Schoot (NL)
Quote renders

Ste pripravljeni, da razširite ponudbo svojega podjetja?

POGOVORITE SE Z NAŠO EKIPO