REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

Poslovne fotografije in videoposnetki

Visokokakovostne fotografije in videoposnetki za vašo organizacijo so pomembna komunikacijska orodja, ki so ključnega pomena za povečanje ozaveščenosti blagovne znamke in pošiljanje pravega sporočila strankam. Canon ima široko ponudbo rešitev za fotoaparate, videoposnetke, video objektive, pretakanje in poteke dela, ki omogočajo stroškovno in časovno učinkovite načine za obvladovanje vašega vizualnega trženja.
Poslovne fotografije in videoposnetki

Poslovne fotografije in videoposnetki

Čudovito predstavite svoje poslovanje

Od družabnih omrežij do letnih poročil in poslovnih komunikacij – ustvarjanje visokokakovostnih slik in videoposnetkov v podjetju pomaga znižati stroške ter omogoča nadzor in ohranjanje visokih standardov. To je zelo pomembno, če želite predstaviti pravo poslovno podobo in pravilno razširiti svoje zamisli. Naša ponudba profesionalnih fotoaparatov DSLR, lahkih brezzrcalnih fotoaparatov in videosistemov ustvarja osupljive vsebine in ponuja povezljivost v skladu z industrijskimi standardi z objektivi, ki zagotavljajo neverjetno kakovost slike. Preberite in odkrijte Canonovo pravo rešitev za vaše podjetje – vaša poslovna slika je v varnih rokah.

POSTOPEK

Rešitev za vsako potrebo

Poslovne vsebine imajo številne oblike, kot so fotografije in videoposnetki, vse bolj pa sta priljubljena pretakanje in oddajanje. Prava oprema je pomembna, zato imamo številne fotoaparate za vse zmožnosti in namene.
Canonovi fotoaparati in objektivi za visokokakovostno vsebino

Canonovi fotoaparati in objektivi za visokokakovostno vsebino

Canonova nagrajena ponudba fotoaparatov in objektivov visoke ločljivosti zagotavlja izjemno natančno upodabljanje barv in ostrino.


 • Izbirate lahko med številnimi brezzrcalnimi fotoaparati, fotoaparati DSLR in videokamerami
 • Izjemno ostri in lahki objektivi
 • Preprosta povezljivost z zunanjimi napravami

Fotografije, videoposnetki in drugo

Družba Canon je predstavila prvi fotoaparat DSLR s tipalom polne velikosti za snemanje videoposnetkov polne visoke ločljivosti, od takrat pa smo ustvarili serijo kinematografskih kamer in videokamer, ki lahko zdaj snemajo v ločljivosti do 8K.


 • Canonov sistem EOS izmenljivih objektivov, fotoaparatov in dodatne opreme je med največjimi na svetu
 • Serija fotoaparatov za kinematografske posnetke, videoposnetke, pretakanje in fotografije po ceni, ki ustreza vašemu proračunu
 • Hitro in preprosto delite objektive med združljivimi fotoaparati

Fotografije, videoposnetki in drugo
Zanesljivost po vsaki ceni

Zanesljivost po vsaki ceni

Zavedamo se, da čas nedelovanja stane, zato so Canonovi fotoaparati dokazano zanesljivi in delujejo v zahtevnih pogojih.


 • Sistem EOS ima legendarno vzdržljivost in zanesljivost
 • Canonove originalne baterije zagotavljajo dolgotrajno delovanje
 • Odlične poprodajne storitve in podpora z nadomestnimi elementi ter hiter servis in popravilo

Povezovanje in skupna raba v trenutku

Zajemanje odlične vsebine je samo prvi del brezhibnega poteka dela; deljenje je enako pomembno, zato se naši fotoaparati ponašajo z izjemno povezljivostjo ter programi in prilagojeno programsko opremo, ki vam pomagajo pokazati več na vseh vaših platformah.


 • Možnosti brezžične povezave ter povezave USB in Bluetooth v seriji EOS
 • Razširjena podpora za pomnilniške kartice SD za priročno in hitro uporabo
 • Dve reži za pomnilniške kartice s podporo izbranih modelov

Povezovanje in skupna raba v trenutku

Pripravljen, da pomaga vašemu podjetju

Oglejte si številna področja industrije, poslovanja in trgovine, kjer lahko naši fotoaparati izboljšajo vaše poslovanje.

Zakaj Canon?

Družba Canon je več kot 80 let vodilno ime na področju obdelave slik. S široko ponudbo izdelkov in rešitev smo glavni ponudnik potrošniškega, poslovnega in industrijskega digitalnega upodabljanja, ki obsega vse od programskih razvojnih zbirk za komercialne, vladne in zdravstvene potrebe pa do profesionalnih fotoaparatov, videokamer in objektivov z vrhunsko varnostno in podporno storitvijo.

Povezane rešitve

 • alt text

  REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

  3D-fotogrametrija

  3D-fotogrametrija je postopek merjenja na fotografijah, ki omogoča hitro in preprosto skeniranje, urejanje in reprodukcijo fizičnih predmetov.

 • GettyImages-1187651037

  REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

  Fotokabina

  Večnamenska postaja za fotografiranje, ki omogoča hiter in enostaven način fotografiranja portretov na različnih dogodkih. Preprosto se postavite, pritisnite in izberite natis v nekaj sekundah.

 • Inspection SDK Fashion

  REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

  Komercialno fotografiranje in videografija

  Odkrijte, kako modna industrija vsak dan ustvari na tisoče prepričljivih fotografij izdelkov, kjer je hitrost dostave pomembna za izstopanje na natrpanem trgu.

 • Inspection SDK Canon Developer programme

  REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

  Canon Developer Programme

  Canonovo najnovejše spletno mesto za podporo razvijalcem vsebuje koristne vire za skupnosti razvijalcev programske opreme, tako za poslovne rešitve kot za digitalno obdelavo slik.

 • Povezani izdelki

  ŽELITE IZVEDETI VEČ?

  Potrebujete več informacij?

  Če želite podrobneje razumeti Canonove poslovne rešitve, sledite povezavi Pogovorite se z družbo Canon, izpolnite podatke in član naše namenske skupine B2B za profesionalne izdelke za obdelavo slik bo stopil v stik z vami.