ABC- Hero1

Akademija Francis Combe se je s Canonom podala naproti komercializaciji internega tiskarskega oddelka

DWF-logo.jpg

Med sprehodom po natrpanem razstavišču Messe Düsseldorf med razstavo Drupa leta 2012 je Chris Turton – e-direktor na akademiji Francis Combe v Združenem kraljestvu – imel jasno vizijo: najti partnerja, ki bi pomagal pri komercializaciji oddelka za reprografijo.

Rezultati

Povečana naklada – proizvodnja 70 % enobarvnih tiskalnih opravil akademije

Povečana naklada – proizvodnja 70 % enobarvnih tiskalnih opravil akademije

Proizvodnja novih visokokakovostnih internih načinov uporabe

Proizvodnja novih visokokakovostnih internih načinov uporabe

Manjši stroški odpadkov – 7-odstotni padec porabe papirja in stroškov klika

Manjši stroški odpadkov – 7-odstotni padec porabe papirja in stroškov klika

Letni prihranek 7000 funtov zaradi internega tiskanja Nadaljnji načrti, s katerimi bi v letu 2016 prihranili za 12.000 funtov stroškov najema zunanjih izvajalcev in uvedli barvno tiskanje ter napredno končno obdelavo in tako okrepili zunanjo ponudbo.

Letni prihranek 7000 funtov zaradi internega tiskanja
Nadaljnji načrti, s katerimi bi v letu 2016 prihranili za 12.000 funtov stroškov najema zunanjih izvajalcev in uvedli barvno tiskanje ter napredno končno obdelavo in tako okrepili zunanjo ponudbo.

francis-combe-objective

Cilj

Širitev internega tiskarskega okolja z nudenjem širše ponudbe izdelkov in povečanjem stroškovne in časovne učinkovitosti z namenom povečanja donosnosti.

Izzivi

Razvoj oddelka za proizvodnjo tiska je oviral zastarel potek dela lahke proizvodnje.

francis-combe-595wide

Pristop

• Leta 1995 je podjetje Francis Combe opravilo začetno naložbo v pisarniške tiskalne naprave.

• To partnerstvo je naredilo korak naprej, ko je podjetje Francis Combe leta 2009 postalo akademija in se je s Canonom posvetovalo o tem, kako centralizirati in racionalizirati svoj potek tiskalnih opravil. Poleg naložbe v strojno in programsko opremo je stranka sodelovala pri modulih programa Essential Business Builder Programme (EBBP) in na Canonovih dogodkih.

• Do leta 2014 so bili pri podjetju Francis Combe ustrezno navdušeni nad svojim napredkom in Canonovo tehnologijo ter svetovalnimi storitvami, zato so vložili dodatna sredstva v tehnologijo VarioPrint. Pri podjetju Francis Combe načrtujejo, da bodo v prihodnosti dodali tehnologijo za barvni tisk in naprednejšo končno obdelavo.