HSD-hero1

hs Druck določa uspešen načrt s prilagoditvijo digitalnega tiskanja

"Podjetje hs Druck je bilo ustanovljeno s prepričanjem, da lahko digitalna tehnologija ponudi strankam nekaj posebnega, izredno dobro tiskanje," se spominja gospod Helmut Hörmanseder. "Kratkoročna produkcijska ekonomija ni naša motivacija – nas zanimajo možnosti uporabe prilagoditev za pomoč strankam pri prestavljanju meja njihovega tiskanega marketinga."

Podjetje hs Druck uporablja tri Canonove nakladne preše imagePRESS, programsko opremo za različne podatke PrintShop Mail ponudnika Objectif Lune s Canonovo podporo in s programsko opremo DirectSmile za prilagoditev slik. "Družba Canon nam je nudila izjemno podporo, da smo kar najbolj izkoristili digitalne preše in orodja za prilagajanje," pravi gospod Hörmanseder. Izveden je bil tečaj kot del Canonovega programa za izgradnjo podjetja (EBBP), ki je ponudba svetovalnih storitev, kjer neodvisni panožni strokovnjaki pomagajo strankam čimbolj razviti svoje podjetje in izkoristiti tržni potencial.

HSD-image1
HSD-image2

"Vizija našega podjetje hs Druck je, da je sposobno zagotavljati univerzalno ponudbo za marketinške storitve – od fotografije, ustvarjalnega oblikovanja in marketinškega svetovanja do prilagojenega tiskanja in izpolnitve. Svojim strankam nudimo enotno stično točko in popolnoma prevzamemo kampanjo, eno poleg drugega. To je po našem mnenju pozitivna prihodnost tiskanja. S Canonovo tehnologijo in poslovnimi nasveti imamo tako polne roke dela z uresničevanjem te vizije."

»Družba Canon je v naših prostorih izvedla tečaj za izgradnjo podjetja na temo prilagoditve tiskanja. Njihovi strokovni nasveti so resnično pomagali celotni ekipi pri razumevanju potenciala tehnologije in jim povečali samozavest tako na področju delovanja kot tudi glede načina trženja teh sposobnosti strankam.«

Helmut Hörmanseder, ustanovni partner