Eureco-hero1.jpg

Podjetju Eureco-Pharma BV se je interno tiskanje svojih digitalnih letakov obrestovalo

Eureco-Pharma BV je strokovnjak na območjih uvoza ter ponovnega pakiranja zdravil in ima letni promet 40 milijonov evrov. Do lanskega leta je družba tiskanje letakov z informacijami o pacientih v nizozemščini prepuščala zunanjemu izvajalcu. Ta pristop je imel velike pomanjkljivosti, vključno z običajnim dobavnim časom štirih tednov in neprilagodljivostjo. Poleg tega je družba ugotovila, da zunanje tiskanje letakov ustvarja veliko količino odpadkov.

Izvajanje tiskanja letakov v podjetju je družbi Eureco-Pharma omogočilo, da je dostavni čas s štirih tednov skrajšala na samo 24 ur. Prilagodljivost tiskanja letakov na zahtevo pomeni, da je podjetje močno zmanjšalo količino ustvarjenih odpadkov, s čimer prihrani več tisoč evrov na leto. Z napravo za zgibanje in rezanje Horizon je podjetje tudi uspešno avtomatiziralo zgibanje in štetje, s čimer je zmanjšalo število porabljenih delovnih ur.

Eureco-image1
Eureco-image2

»Do prejšnjega leta sem sprejemal slabosti tiskanja letakov izven podjetja in se nisem pozanimal o drugih možnostih. Ko pa sem se pogovoril z nekom iz Canona, sem začel spoznavati morebitne prednosti.«

Jan de Kreij, izvršni direktor in lastnik