EOS 200D
Blank-Rect Image

Canon EOS 200D

Kompakten, preprost in vsestranski fotoaparat, ki je povezan z vašim življenjem

Discover the EOS 200D

Odkrijte fotoaparat EOS 200D

Zajemanje vrhunskih fotografij in videoposnetkov je lažje kot kadar koli doslej

Ogled videoposnetka

Smiselna zasnova

Zaradi intuitivnega upravljanja in zaslona na dotik, ki sta podobna pametnemu telefonu, je uporaba fotoaparata EOS 200D preprosta že od samega začetka. Na posnetkih, zajetih s svetlim optičnim iskalom, bo svet videti tak, kakršen je v resnici. Z vrtljivim zaslonom pa boste lažje snemali iz neobičajnih zornih kotov.

Oglejte si celotne specifikacije za Canonov fotoaparat EOS 200D

EOS 200D
EOS 200D

Slike, ki jih boste občudovali še mnogo let

Ustvarjajte fotografije ločljivosti 24,2 milijona slikovnih pik, ki so polne podrobnosti in barve ter so videti izjemno, in to neposredno iz fotoaparata. To je popolno za natise velikega formata, foto knjige in spletne galerije ter odlično za pripovedovanje zgodb z vašimi slikami. Fotoaparat EOS 200D ima procesor DIGIC 7, da lahko zajemate slike v šibki svetlobi, samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami pa zagotavlja najhitrejše ostrenje v načinu ogleda v živo (Live View).*

Photos you’ll love for years to come
Posneto z EOS 200D
  • f/7.1
  • 1/200
  • 100

Fotografiranje z učinki majhne globinske ostrine

Zaradi velikega tipala APS-C fotoaparata EOS 200D je fotografiranje z majhno globino polja enostavno, kar je odlično za portrete. Obrazi bodo popolnoma izostreni na čudovitem zamegljenem ozadju. To je pristop, ki ga uporabljajo profesionalni fotografi po celem svetu.

Shoot shallow focus
Posneto z EOS 200D
  • f/2.0
  • 1/800
  • 100

Boljša prenosljivost. Več fotografij. Na več krajih

EOS 200D je najlažji fotoaparat DSLR z vrtljivim zaslonom,¹ ki je zasnovan tako, da s seboj ne nosite prevelike teže in lahko uživate v fotografiji DSLR na več krajih. Vzemite ga s sabo na počitnice, zabave in praznovanja, lahko pa se odpravite na sprehod, kadar vas prevzame občutek ustvarjalnosti.

More portable. More photos. In more places

Kako želite fotografirati?

Ne glede na to, kako ga želite uporabljati, bo fotoaparat EOS 200D vedno zagotovil enako hitrost ostrenja in hitro odzivnost. Fotografirajte z optičnim iskalom brez zamika, ki svet prikazuje, kakršen je v resnici. Lahko pa uporabite tudi vrtljiv zaslon, ki je podoben pametnemu telefonu, in uživate v najhitrejšem samodejnem ostrenju na svetu v živo (Live View).*

How will you shoot?
Movies made easy too

Enostavno ustvarjanje filmov

S samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami za neprekinjeno ostrenje je snemanje kakovostnih filmov polne visoke ločljivosti preprosto.

Ogled videoposnetka

Učna ura dobrega fotografiranja

Voden uporabniški vmesnik fotoaparata EOS 200D vam pomaga izbrati prave nastavitve za učinek, ki ga želite ustvariti. Kot da bi ob sebi imeli osebnega učitelja fotografiranja.

A lesson in great photography

V sodelovanju s pametnimi napravami

Fotografije, zajete s fotoaparatom EOS 200D, iščite, urejajte in delite na svojem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku², saj je res preprosto. Stalna povezava Bluetooth® z nizko energijo vam omogoča dostop do fotoaparata, tudi kadar je ta v vaši torbi.

In partnership with your smart devices

Program Canon Photo Companion

Naš program Photo Companion je popoln pomočnik za vsakega pripovedovalca zgodb, saj prinaša dostop do prilagojene in strokovne vsebine, ko jo najbolj potrebujete. Tako lahko svoje zgodbe oživite na najboljši možen način.

Odkrijte še več

Canon Photo Companion app
Welcome to the EOS family


Pozdravljeni v družini EOS

Razvoju vaše ustvarjalnosti se prilagajajo tudi naši sistemi fotoaparatov, dodatna oprema in objektivi 80+.

Več informacij

Tehnični podatki

24.2 megapixel

24,2 milijona slikovnih pik

Ločljivost

5fps

5 sličic na sekundo

Neprekinjeno fotografiranje

Max ISO 25,600

Vrednost ISO največ 25.600

Vrednost ISO je mogoče povečati na 51.200

EOS Movies

Videoposnetki EOS

Polna visoka ločljivost pri 60p

Optical viewfinder

Optično iskalo

Z 9-točkovnim samodejnim ostrenjem

DIGIC 7

DIGIC 7

Slikovni procesor

Live View

Način Live View

S samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami

Wireless link

Brezžična povezava

Bluetooth®, NFC in Wi-Fi

Ogled celotnih specifikacij

Key Feature
What’s in the box

Vsebina embalaže

Ohišje digitalnega fotoaparata EOS 200D

Okular EF

Pokrovček za fotoaparat R-F-3

Širok pašček EW-400D

Polnilnik baterij LP-E17 (s pokrovom za baterije)

Komplet baterij LP-E17E

Napajalni kabel

Priporočeni objektivi

Združljiva dodatna oprema

Povezani izdelki

*250D (črn/srebrn) je najlažji zrcalnorefleksni fotoaparat z enim objektivom s tipalom velikosti APS-C s samodejnim ostrenjem in premičnim LCD-zaslonom na svetu. Vključno z baterijo in pomnilniško kartico glede na smernice CIPA. Od 9. aprila 2019 (na podlagi raziskav družbe Canon).

Povezani programi

* Med digitalnimi fotoaparati z izmenljivimi objektivi s tipali velikosti APS-C s samodejnim ostrenjem s sistemom zaznavanja razlike v fazi na ravnini slike od 14. februarja 2017 na osnovi Canonove raziskave.

Izmerjeno z uporabo smernic, skladnih s standardi CIPA, in notranje merilne metode z nameščenim objektivom EF-S18-55 mm F4-5.6 IS STM, nastavljenim na 55 mm, z uporabo samodejnega ostrenja z 1 točko z izbrano središčno točko in aktiviranim načinom enega posnetka s samodejnim ostrenjem in načinom Live View z uporabo gumba zaklopa za zajem slike. Uporabljeni ročni načini, EV12 (ISO 100 pri sobni temperaturi).

¹ Najlažji fotoaparat DSLR s tipalom APS-C in vrtljivim zaslonom. Nanaša se na črn model: približno 453 g, izmerjeno v skladu s standardom preverjanja CIPA. Od 28. junija 2017, na podlagi raziskav družbe Canon, Inc.

² Nameščen operacijski sistem iOS 8.4 ali Andoid 5.0 ali novejši. Aplikacija Canon Camera Connect je na voljo v trgovini Apple App Store ali Google Play.

Za vzpostavitev stalne povezave med pametno napravo in fotoaparatom prek tehnologije Bluetooth® je potrebna začetna namestitev s programom Canon Camera Connect. Stabilnost povezave Bluetooth® je odvisna od modela pametne naprave in drugih okoljskih dejavnikov. Beseda in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti podjetja Bluetooth® SIG, Inc., ki jih podjetje Canon Inc. uporablja pod licenco. Vse ostale blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih lastnikov. Zahteva Bluetooth® različice 4 ali novejše in operacijski sistem iOS 8.4 oziroma Android 5.0 ali novejši.

Awards