EOS 77D

Canon EOS 77D

S funkcijami in krmilnimi elementi, s katerimi imate ustvarjalnost na dosegu roke, lahko zajemate fotografije z osebnostjo.

EOS 77D

Izrazite svojo ustvarjalnost z EOS 77D

Oglejte si, kako lahko z EOS 77D izrazite svojo fotografsko ustvarjalnost

Ogled videoposnetka

Ustvarjalnost na dosegu roke

Kombinacija ustvarjalnega nadzora in učinkovitega delovanja vam omogoča, da prevzamete nadzor nad fotografijo.

Ogled celotnih specifikacij

EOS 77D
EOS 77D

Odkrijte svoj fotografski potencial

Raziskujte nove subjekte in nove načine fotografiranja. Z vrhunskim samodejnim ostrenjem lahko subjekt izostrite točno tam, kjer želite, ne glede na to, ali uporabljate optično iskalo ali zaslon na dotik visoke ločljivosti fotoaparata. Z neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo do 6 sličic na sekundo lahko ujamete tudi najbolj bežne izraze.

Učinkovito delovanje

Tipalo APS-C naslednje generacije ustvarja neverjetno podrobne fotografije tudi na zelo osvetljenih in osenčenih območjih. Najhitrejši sistem samodejnega ostrenja na svetu Live View* prinaša popolnoma izostrene rezultate, tudi ko fotografirate hitro premikajoče se subjekte.

EOS 77D
Posneto z EOS 77D
  • f/3.5
  • 1/100
  • 3200
EOS 77D

Samodejno ostrenje z dvojnim delovanjem slikovnih pik tipala CMOS

Najhitrejše ostrenje v načinu ogleda v živo (Live View)* pri zajemanju fotografij. Izjemno gladki učinki s spreminjanjem ostrenja pri snemanju videoposnetkov.

Ogled videoposnetka

EOS 77D

Bodite ustvarjalni tudi pri snemanju videoposnetkov

Snemajte vrhunske videoposnetke polne visoke ločljivosti z dinamično reprodukcijo gibanja s hitrostjo 60 sličic na sekundo in kinematografskimi učinki majhne globinske ostrine. S tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami so vaši subjekti izostreni tudi, ko zamenjate položaj, vgrajena 5-osna digitalna stabilizacija pa poskrbi, da so vaši posnetki mirni.

EOS 77D

Časovni zamik

Odkrivanje novih časovnih razponov

EOS 77D

5-osna digitalna stabilizacija

Zgladi tresljaje

Prevzemite nadzor nad fotografijo

S funkcijami fotoaparata EOS 77D, kot sta zadnje upravljalno kolesce in vrtljiv zaslon na dotik, lahko uživate v večjem nadzoru in ustvarjalni svobodi. Na zaslonu LCD na zgornji plošči si lahko hitro ogledate nastavitve fotoaparata.

EOS 77D

Delite svojo domišljijo s svetom

S kombinacijo brezžičnih tehnologij Wi-Fi, Bluetooth® in NFC se lahko enostavneje kot kadar koli prej povezujete s pametnimi napravami iOS in Android. Fotoaparat upravljajte na daljavo, vključno z oddaljenim ogledom v živo na zaslonu pametnega telefona ali tabličnega računalnika, in delite slike s prijatelji v oblaku.

EOS 77D

Program Canon Photo Companion

Naš program Photo Companion je popoln pomočnik za vsakega pripovedovalca zgodb, saj prinaša dostop do prilagojene in strokovne vsebine, ko jo najbolj potrebujete. Tako lahko svoje zgodbe oživite na najboljši možen način.

Odkrijte še več

Canon Photo Companion app

Tehnični podatki

EOS 77D

24,2 milijona slikovnih pik

Uživajte v neverjetno podrobnih in jasnih slikah

EOS 77D

DIGIC 7

Za hitro in odzivno delovanje

EOS 77D

45 točk samodejnega ostrenja

Hitro in samozavestno ostrenje

EOS 77D

Samodejno ostrenje z dvojnim delovanjem slikovnih pik tipala CMOS

Hitro zajemanje fotografij; gladko snemanje videoposnetkov

EOS 77D

Videoposnetki polne visoke ločljivosti

Vrhunski filmi v spletu in doma

EOS 77D

5-osni stabilizator slike

Zmanjša tresenje fotoaparata

EOS 77D

Omrežje Wi-Fi in tehnologija NFC

Enostavno oddaljeno upravljanje fotoaparata

EOS 77D

Bluetooth®

Vedno vklopljena brezžična povezava

Ogled celotnih specifikacij

EOS 77D
EOS 77D

Vsebina embalaže

Ohišje digitalnega fotoaparata EOS 77D

Okular EF

Pokrovček za fotoaparat R-F-3

Širok pašček EW-100DBV

Polnilnik baterij LC-E17E

Komplet baterij LP-E17

Napajalni kabel

Komplet navodil za uporabo

Priporočeni objektivi

Združljiva dodatna oprema

Povezani izdelki

*Med digitalnimi fotoaparati z izmenljivimi objektivi s tipali velikosti APS-C s samodejnim ostrenjem s sistemom zaznavanja razlike v fazi na ravnini slike od 14. februarja 2017 na osnovi Canonove raziskave.

Izmerjeno z uporabo smernic, skladnih s standardi CIPA, in notranje merilne metode z nameščenim objektivom EF-S18-55 mm F4-5.6 IS STM, nastavljenim na 55 mm, z uporabo samodejnega ostrenja z 1 točko z izbrano središčno točko in aktiviranim načinom enega posnetka s samodejnim ostrenjem in načinom Live View z uporabo gumba zaklopa za zajem slike. Uporabljeni ročni načini, EV12 (ISO 100 pri sobni temperaturi).

**Beseda in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti podjetja Bluetooth SIG, Inc., ki jih podjetje Canon Inc. uporablja pod licenco. Vse ostale blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih lastnikov. Pametna naprava mora imeti Bluetooth različice 4.0 (ali novejši). Pametna naprava mora uporabljati operacijski sistem iOS 8.4 (ali novejši) ali Android 5.0 (ali novejši)