Canon EOS M50 hero
Blank-Rect Image

Canon EOS M50

Ta sodoben klasični model je majhen in neverjetno lahek ter se ponaša z najnovejšo tehnologijo za zajemanje fotografij in videoposnetkov ter elegantno zasnovo, ki se popolnoma prilega vaši dlani.

Galerija

Naj vaše zgodbe zaživijo

Ta vsestranski brezzrcalni fotoaparat je zmogljiv in kompakten ter omogoča različne možnosti povezave. Omogoča snemanje videoposnetkov 4K in se ponaša z vrtljivim zaslonom na dotik, tipalom CMOS z ločljivostjo 24,1 milijona slikovnih pik in procesorjem DIGIC 8, da lahko ustvarjate nepozabne spomine v čudovitih barvah in podrobnostih.

Ogled celotnih specifikacij

Canon EOS M50 front
Take exceptional photos and videos

Zajemajte vrhunske fotografije in videoposnetke

S tipalom velikosti DSLR in neverjetno zmogljivo obdelavo lahko neposredno s fotoaparatom EOS M50 zajemate čudovite fotografije in kinematografske videoposnetke ločljivosti 4K – tudi v najzahtevnejših svetlobnih pogojih.

Moderna zasnova, intuitivno fotografiranje

Model EOS M50 ima vrtljiv zaslon na dotik s samodejnim ostrenjem z dotikom in velikim osrednjim elektronskim iskalom, z moderno zasnovo pa se popolnoma prilega vaši dlani ter omogoča vrhunsko in intuitivno izkušnjo fotografiranja.

Modern design intuitive shooting

Povezava in skupna raba

Fotoaparat lahko z brezžično povezavo*, tehnologijo Bluetooth®** in samodejno sinhronizacijo in prenosom slik*** hitro povežete s pametnimi napravami in računalniki za preprosto deljenje fotografij v družbenih omrežjih ali varnostno kopiranje v oblaku.

Connect and share
Vlogging cameras from Canon

Canonovi fotoaparati za videodnevnike

Kdo vam sledi? Povečajte svoje število sledilcev z odličnimi vsebinami, ki jih boste posneli z idealno Canonovo napravo za vse ustvarjalce videodnevnikov po svetu.