L-series EOS R & EF Lenses

Canonovi objektivi RF

Odkrijte, kakšne novosti prinaša prihodnost

Izdelan od spodaj navzgor

Sistem EOS R in nastavek RF sta zasnovo obstoječega sistema EOS ponesla na še višjo raven. Canonovi inženirji so pri zasnovi sistema EOS R sledili tehnološkim napredkom in mnenju končnih uporabnikov, pri tem pa so bili pozorni na enostavnost upravljanja in možnosti dodajanja novih objektivov v prihodnosti.

Kakovost zasnove

Nastavek za objektiv RF omogoča povsem novo optično zasnovo, saj lahko velik objektiv postavite čisto blizu tipala, s tem pa omogočite, da svetloba vstopi naravnost v tipalo. S tem zmanjšate optične aberacije in povečate kakovost slike.

Canon The RF mount

Zasnovan za prilagodljivost

S kratkim ostrenjem na hrbtni strani nastavka in širokim 54-mm premerom nastavka so Canonovi optični inženirji pridobili novo stopnjo svobode pri ustvarjanju nove generacije optike – ta jim ponuja idealno razmerje med zmanjšano velikostjo sistema, slikami visoke kakovosti in visokimi specifikacijami delovanja.

Canon eos r back folts

Novosti v 2019Canon ponosno naznanja, da razvija šest novih objektivov RF s polno goriščno razdaljo, ki bodo prišli na trg v letu 2019. Ti objektivi bodo razširili sistem EOS R in vam ponudili nove možnosti fotografiranja.

Morda bi vas zanimalo tudi ...