L-series EOS R & EF Lenses

Canonovi objektivi RF

Odkrijte, kakšne novosti prinaša prihodnost

Novosti v 2020

Družba Canon s ponosom oznanja, da bodo predstavili številne nove objektive in nastavke za sistem EOS R, vključno z osupljivo seijo L RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, RF 600mm F11 IS STM in RF 800mm F11 IS STM za izjemen doseg in vsestranskost. Canon poleg tega potrjuje tudi predstavitev novih objektivov RF v letu 2020.

Prijavite se za sistem EOS R

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli sveže novice o sistemu EOS R, ponudbe družbe Canon, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.

Naročite se zdaj

Izdelan od spodaj navzgor

Sistem EOS R in nastavek RF sta zasnovo obstoječega sistema EOS ponesla na še višjo raven. Canonovi inženirji so pri zasnovi sistema EOS R sledili tehnološkim napredkom in mnenju končnih uporabnikov, pri tem pa so bili pozorni na enostavnost upravljanja in možnosti dodajanja novih objektivov v prihodnosti.

Kakovost zasnove

Nastavek za objektiv RF omogoča povsem novo optično zasnovo, saj lahko velik objektiv postavite čisto blizu tipala, s tem pa omogočite, da svetloba vstopi naravnost v tipalo. S tem zmanjšate optične aberacije in povečate kakovost slike.

Canon The RF mount

Zasnovan za prilagodljivost

S kratkim ostrenjem na hrbtni strani nastavka in širokim 54-mm premerom nastavka so Canonovi optični inženirji pridobili novo stopnjo svobode pri ustvarjanju nove generacije optike – ta jim ponuja idealno razmerje med zmanjšano velikostjo sistema, slikami visoke kakovosti in visokimi specifikacijami delovanja.

Canon eos r back folts

Morda bi vas zanimalo tudi ...