canon cameras mirrorless

Brezzrcalni fotoaparati ali fotoaparati DSLR? 

Odkrijte najboljše iz obeh svetov

Vse informacije, ki jih potrebujete, da lahko izberete popoln fotoaparat zase

Izberite popoln fotoaparat

Če raziskujete prednosti fotoaparatov z izmenljivimi objektivi ali želite premikati meje svoje ustvarjalnosti, lahko izberete kompakten brezzrcalni fotoaparat EOS M ali digitalni fotoaparat EOS SLR. Oba se ponašata z izjemno slikovno tehnologijo in zagotavljata učinkovito delovanje, vrhunske rezultate in neverjetne ustvarjalne možnosti, objektivi EOS in dodatna oprema pa omogočajo neprekosljivo prilagodljivost. Z našim vodnikom lahko izberete popoln fotoaparat zase.

eos m5 ambient comparison

Vse, kar potrebujete za začetek

Naredite prve korake v fotografiranju EOS in odkrijte svoj ustvarjalni potencial z našimi osnovnimi fotoaparati – EOS M10 in 1300D. Ta dva modela sta popolna za prve korake pri uporabi fotoaparatov z zamenljivimi objektivi, saj zagotavljata kakovostne fotografije in videoposnetke z velikim tipalom z ločljivostjo 18 milijonov slikovnih pik in omogočata povezavo Wi-Fi za enostavno skupno rabo.

eos m10 eos 1300d

EOS M10

Fotoaparat EOS M10 je majhen, lahek in vsestranski, zato ga lahko vedno nosite s seboj in ga lahko prilagodite po svojih željah z naborom različnih barv in ovojev za ohišje fotoaparata. To je idealna nadgradnja pametnega telefona ali kompaktnega fotoaparata in zagotavlja visokokakovostne rezultate ter ustvarjalno prilagodljivost, ki jo prinašajo izmenljivi objektivi, poleg tega pa lahko s pomočjo velikega nagibnega zaslona na dotik enostavno fotografirate selfije in uživate v preprostem namerjanju in sprožanju.

Več informacij

eos m10 sample alina rudya
Posneto z EOS M10
 • f/4.5
 • 1/40
 • 2000

EOS 1300D

EOS 1300D je opremljen z ustvarjalnimi možnostmi in je enostaven za uporabo, zato je popoln fotoaparat DSLR za vse, ki se šele podajajo na fotografsko pot. Lahko pridobivate znanje o fotografiranju in brezskrbno odkrivate svoj umetniški potencial s poljubno stopnjo nadzora nad nastavitvami.

Več informacij

gull sample a2 creative filters off
Posneto z EOS 1300D
 • f/3.5
 • 1/100
 • 400

Popolna izbira za naslednji korak

Če ste pripravljeni na naslednji korak pri svojem fotografskem udejstvovanju ali preprosto želite še zmogljivejši, večnamenski fotoaparat, lahko izbirate med majhnim, prenosnim modelom EOS M3 in tehnološko bogatim fotoaparatom EOS 760D. Oba prinašata ločljivost 24,2 milijona slikovnih pik, upravljanje prek nagibnega zaslona na dotik in povezavo Wi-Fi za enostavno skupno rabo. Poleg tega lahko z enostavnimi samodejnimi načini uživate v izjemnih rezultatih ali brezskrbno spoznavate ustvarjalne možnosti, ki jih prinaša popolno ročno upravljanje.

eos m3 eos 760d

EOS M3

EOS M3 je majhen in kompakten in s klasičnim upravljanjem v slogu DSLR združuje učinkovito delovanje, izjemno kakovost in prenosljivost. Dovolj je hiter, da lahko enostavno zajemate spontane trenutke, in zagotavlja širok nabor ustvarjalnih funkcij. Poleg tega lahko z izbirnim elektronskim iskalom razširite svoje možnosti okvirjanja.

Več informacij

eos m3
Posneto z EOS M3
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 760D

Z vsestranskimi krmilniki in izboljšano ergonomijo fotoaparata DSLR lahko z modelom EOS 760D svoj fotografski potencial ponesete na višjo raven. Ponaša se z izjemno prilagodljivostjo, z naprednim sistemom samodejnega ostrenja z 19 točkami, s katerim lahko enostavno sledite hitro premikajočim se predmetom, pa lahko poskrbite za vrhunske rezultate pri fotografiranju športnih dogodkov, portretov ali pokrajine. Poleg tega pa je opremljen tudi z vrtljivim zaslonom na dotik, s katerim lahko snemate videoposnetke iz različnih perspektiv.

Več informacij

eos 760d sample
Posneto z EOS 760D
 • f/4.0
 • 1/2500
 • 200

Popolna izbira za napredne uporabnike

Z našimi naprednimi, popolnoma povezljivimi fotoaparati EOS z ločljivostjo 24,2 milijona slikovnih pik lahko preskušate nove subjekte in tehnike ter razvijate svojo ustvarjalnost na nove vznemirljive načine. EOS M5 in EOS 80D nudita najsodobnejše funkcije za večjo stopnjo nadzora in hitrost, vključno s hitrim sistemom samodejnega ostrenja in neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo 7 sličic na sekundo, ter nove ravni učinkovitosti in kakovosti, da boste svoje fotografije in videoposnetke še izpopolnili.

eos m5 eos 80d

EOS M5

EOS M5 združuje najboljše lastnosti Canonovih kompaktnih fotoaparatov in fotoaparatov DSLR ter prinaša popolno ravnovesje med visoko zmogljivostjo in majhno zasnovo, popolno za ulično fotografijo. Z osrednjim elektronskim iskalom visoke ločljivosti pa lahko uživate v pristni zasnovi EOS. Predstavlja idealno izbiro za ljudi, ki že uporabljajo EOS, saj ga lahko uporabljajo kot drugi fotoaparat, ki je združljiv z njihovimi objektivi, ali kot manjšo alternativo tradicionalnemu fotoaparatu DSLR.

Več informacij

eos m5 sample gail tibbon
Posneto z EOS M5
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 80D

Uživajte v neomejeni ustvarjalnosti z zmogljivim, vsestranskim in odzivnim modelom EOS 80D, ki blesti pri fotografiranju športnih posnetkov, portretov in pokrajin, uličnem in potovalnem fotografiranju ter fotografiranju pri šibki svetlobi, izjemen pa je tudi pri ustvarjalnem snemanju. Opremljen je z inovativnimi tehnologijami in omogoča popoln nadzor ter prilagodljivost za osupljive rezultate v vseh okoliščinah.

Več informacij

eos 80d sample
Posneto z EOS 80D
 • f/9.0
 • 1/125
 • 200

Potrebujete dodatno pomoč?

Nadaljujte z raziskovanjem in poiščite popoln fotoaparat zase.