Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Ustvarite hiter natis za takojšnje ustvarjanje spominov. Posnemite popoln selfi z vgrajenim ogledalom in lučko obroča, povežite z aplikacijo Canon Mini Print in ustvarite popolno skupinsko sliko s fotografiranjem z zaklopom na daljavo – vse to s Canon Zoemini S.

Canon Zoemini S

Odkrijte Canon Zoemini S

Spremenite dragocene trenutke v moderne spominke s priročnim vgrajenim fotoaparatom Canon Zoemini S z ogledalcem za selfije, lučko obroča in zaklopom na daljavo.

Ogled videoposnetka

Osupljivi odsevi: ogledalo in lučka obroča za selfije, ki jih morate deliti

Ustvarite najboljše posnetke s tem žepnim tiskalnikom za fotoaparate z 8 milijoni slikovnih pik. Z lučko obroča za odlične selfije, fotografiranjem z zaklopom na daljavo iz pametnega telefona z aplikacijo Canon Mini Print in takojšnjimi natisi s hrbtno stranjo, ki jo lahko prilepite, je to najljubša oprema ljubiteljev fotografije.

Ogled celotnih specifikacij

Canon Zoemini S Specification Intro

Popolna kombinacija

Posnemite in natisnite v isti napravi s to pametno kombinacijo 2-v-1. S fotoaparatom z 8 milijoni slikovnih pik, režo za kartico Micro SD* in tehnologijo Zink™ je Canon Zoemini S vse, kar potrebujete za fotografiranje na poti.

Picture-perfect combo

Elegantna rešitev

Ta lahek tiskalnik za fotoaparat, na voljo v matirano črni, biserno beli in rožnato zlati barvi, je popoln prenosljiv sopotnik, ki se odlično prilega vašemu žepu ali torbi.

Sleek solution
Shareable selfies

Selfiji, ki jih lahko delite z drugimi

Ogledalo na sprednji strani in lučka obroča zagotavljata, da bodo vaši selfiji spektakularni, s funkcijo zaklopa na daljavo aplikacije Canon Mini Print pa bo snemanje skupinskih fotografij povsem preprosto.

Pametno fotografiranje

S povezavo Bluetooth** in aplikacijo Canon Mini Print natisnite slike iz pametnega telefona s številnimi modnimi filtri in možnostmi ustvarjanja kolaža. Z aplikacijo lahko tudi programirate fotoaparat s prilagodljivimi zvoki in nastavitvami časovnika za popolno poziranje.

Smart snaps

Natisnite, odlepite in nalepite

S prostorom za 10 listov samolepilnega papirja Zink™, odpornega na trganje, lahko svoje najljubše posnetke preprosto označite in natisnete ter z njimi okrasite svoje predmete.

8 ustvarjalnih idej za tiskanje

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Aplikacija Canon Mini Print

Priključite tiskalnik Canon Zoemini na mobilni telefon ali tablico prek aplikacije Canon Mini Print, ki jo lahko brezplačno prenesete iz trgovin App Store in Google Play***. Posnemite svoje fotografije in jih prenesite neposredno iz storitve Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox ali iCloud. Nato lahko dodate filtre, AR, popačenje, risbe ali besedilo za popolnoma prilagojeno sliko.

Prenos iz trgovine App Store
Prenos iz trgovine Google Play

Canonov fotografski papir ZINK™

Papir ZINK ima plast mikrokristalov, ki ob segrevanju reagira ter ustvari sliko, odporno na packanje, trganje in vodo, brez uporabe črnila.

Kupite 20 listov

Kupite 50 listov

Canon ZINK™ Photo Paper

Ključne specifikacije

zink

ZinkTM

Tehnologija tiskanja

Smartphone-ready

Povezljivost prek pametnega telefona

iOS in Android

Chic and lightweight

Eleganten in lahek

188-gramski model v matirano črni, biserno beli ali rožnato zlati barvi

Resolution

314 x 600 dpi

Ločljivost

Available in 4 colours

Bluetooth®

Povezljivost Bluetooth®

5 Megapixels

8 milijonov slikovnih pik

Kamera

Remote shutter

Zaklop na daljavo

Z aplikacijo Canon Mini Print

Micro SD

Micro SD*

Podpora za pomnilniške kartice

Ogled celotnih specifikacij

Key Specifications
What’s in the box

Vsebina embalaže

Vse, kar morate vedeti, da lahko začnete s fotografiranjem, prilagajanjem in tiskanjem:

Hiter tiskalnik za fotoaparate Canon Zoemini S (na voljo v matirano črni, biserno beli in rožnato zlati barvi)

Kabel USB

Varnostni-list

Garancijski list evropskega sistema jamstev

Kratka navodila za postavitev in uporabo (kartica)

Fotografski papir Canon Zink™ (10 listov) + 1 list SMARTSHEET

Zapestni jermen

Združljiva dodatna oprema

#FreeYourStory

Bodite drzni. Bodite ekspresivni. Bodite izvirni. Pokažite nam življenje skozi svoj objektiv. Fotografije, natisi ali filmi – zanima nas vaša edinstvena perspektiva sveta, zajeta na vaš način.

Več informacij

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Povezani izdelki

*Fotografije iz naprave Canon Zoemini S lahko shranite na kartico Micro SD. Slik ni mogoče naložiti v Canon Zoemini S s kartice.

**Beseda in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti podjetja Bluetooth SIG, Inc., ki jih podjetje Canon Inc. uporablja pod licenco. Vse ostale blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih lastnikov.

***Omejitev odgovornosti: mobilna naprava mora biti povezana z napravo Canon Zoemini prek tehnologije Bluetooth® ter z aplikacijo Canon Mini Print, ki je brezplačno na voljo v trgovinah App Store in Google Play. Združljiva je z mobilnimi napravami s sistemom iOS 9.0 ali novejšo različico ter z napravami Android s sistemom Android 4.4 ali novejšo različico.