Pogoji in obveznosti uporabe

PREDEN STOPITE NA STRAN CANON EUROPE, PROSIMO PREBERITE TA DOKUMENT. Z dostopom na Canon spletno stran se strinjate, da boste spoštovali naslednje pogoje in obveznosti.
ČE TEH POGOJEV IN OBVEZNOSTI NE SPREJEMATE, NE UPORABLJAJTE SPLETNE STRANI.

1. Sprejem

2. Canon internet stran

3. Informacije o piškotkih

4.Uporaba

5. Pritožbe

6. Obveza

7. Pravilniki o varovanju zasebnosti

8.Blagovna znamka

9. Canon Europa N.V.

10. Obstoječa zakonodaja

11. Avtorske pravice

1. Sprejem

Canon Europa N.V. ("Canon") vam omogoča dostop do internet strani (''Canon internet stran'') na podlagi sledečih pogojev in pravil (''Pogoji in pravila''). Z dostopom na katerokoli stran Canon internet strani ste zavezani tem Pogojem in pravilom. Ti Pogoji in pravila so občasno osveženi s strani Canona, ki te Pogoje in pravila lahko spremeni brez vnaprejšnjega opozorila. Vsakič ko dostopate na Canon internet stran, te Pogoje in pravila zaradi osvežitve preverite.

  Vrh

2. Canon internet stran

Na tej Canon internet strani boste lahko našli informacije o določenih Canon izdelkih in storitvah, obenem pa lahko Canonu postavite vprašanja za pridobitev več informacij. Prosimo, da upoštevate, da je ta internet stran evropska stran in da se navedeni izdelki in storitve lahko razlikujejo od države do države. Prosimo uporabite povezave na nacionalne strani za več informacij o izdelkih in storitvah, ki so na voljo.

 

  Vrh

3. Informacije o piškotkih

Preberite naš pravilnik o piškotkih.

  Vrh

4.Uporaba

Obvezujete se, da ne boste objavljali, ali pošiljali preko te internet strani kakršnekoli vsebine, ki so, ali lahko sprejemljivo smatrane kot; (i) obrekljive, dvomljive, nespodobne, neprimerne, podvržene rasnemu sovraštvu, pristranske ali sramotilne; (ii) ne kršijo  kakršnekoli obveze o zaupnosti, ali zasebnosti, ali poslovne skrivnosti; (iii) posegajo v lastniške pravice katerekoli tretje osebe, ali za tiste, ki niso pridobile vsa potrebna dovoljenja in/ali odobritve; ali (iv) kršijo kak drug zakon.

Obenem se strinjate, da ne boste prenašali, ali poslali preko internet strani kakršnekoli vsebine, ki so lahko sprejemljivo mišljene za predstavitev, ali podpiranje postopkov, ki bi bili smatrani za kriminalni prestopek, dvigale javno odgovornost, ali na kakšen drug način nasprotovale zakonom katerekoli države, ali druge primerne zakonodaje, ali kršijo pravice katerekoli tretje osebe, izterljive v kateremkoli delu sveta.

Canon si pridržuje pravico, da na internet strani odstrani katerokoli vsebino, če utemeljeno sumi, da so te vsebine prepovedane na podlagi poglavja 3, ali pa so drugače neprimerne. Kljub zgoraj omenjenemu, se strinjate, da Canon nima nadzora nad vsebino na internet strani, dodani s strani drugih uporabnikov, niti ne podpira nadzora vsebine, da bi zagotovila točnost, primernost, ali ustreznost z načeli, poudarjenih v teh Pravilih in pogojih.

Ne smete se povezati na Canon ostale internet strani, ki so nespodobne ali neprimerne in morate takoj odstraniti kakršnokoli povezavo, če Canon po lastnem preudarku to zahteva.

Vse vsebine (vključno, toda ne omejene na, tekst, glasbo, zvok, fotografije, grafike, slike, video, skupine podatkov, digitalna nalaganja in programe) vključene na to internet stran (''Vsebine'') so last Canona in njegovih dobaviteljev in zaščitene z evropskimi, japonskimi in mednarodnimi zakoni o avtorskih pravicah.

Canon vas pooblašča za gledanje in nalaganje vsebin samo za vašo osebno, nekomercialno uporabo; pod pogojem, da ne boste spremenili ali ustvarili kopije vsebin na kakršenkoli način, ali proizvedli, ali javno prikazali, izvajali, ali prenašali, ali jih na kakšen drug način uporabili za javen ali komercialen namen. Kakršnakoli uporaba vsebin na katerikoli drugi internet strani ali omrežnim računalniškim okoljem za kakršenkoli namen, je prepovedana.

Če želite uporabiti vsebine izven obsega, odobrene zgoraj, potrebujete pridobitev predhodnega dovoljenja s strani lastnikov ustreznih avtorskih pravic ali izdajalcem teh vsebin, to je Canon, njegovim dobaviteljem in ostalih.

Če želite neposredno citiranje kateregakoli dela vsebine v kateremkoli tiskanem materialu kot so revije, se prosim obrnite na Webmaster za dovoljenje na new.media@canon-europe.com. Če želite objaviti katerikoli del vsebine na CD-ju ali ostalih medijih, prosimo navedite del vsebine, ki jo želite objaviti.

Strinjate se z zavarovanjem Canona in Canon podružnic pred kakršnimikoli terjatvami, zahtevami, izgubo ali poškodbo povzročeno kot rezultat kršitve tega poglavja 3.

 

 

  Vrh

5. Pritožbe

Canon tukaj izloča vse pogoje, garancije, predstavništva,ali druge pogoje, ki zadevajo dostavo ali vsebinsko dostavo, neuspešno dostavo, ali odloženo dostavo kakršnekoli storitve v povezavi s Canon internet stranjo, ali da je Canon internet stran točna, dovršena, ali posodobljena, kar ima lahko po poglavju 4, učinek med Canonom in vami, ali lahko kako drugače vpliva na, ali kar je vključeno v Pogojih in pravilih, ali kaki drugi stranski pogodbi, bodisi po predpisih, splošnem zakonu, ali kako drugače. Razumete in strinjate se, da uporabljate Canon internet stran na lastno odgovornost in da Canon ne zagotavlja, da bo Canon internet stran zadovoljila vaše zahteve, ali da na Canon internet strani ne bo prekinitev, brez napak in varna. Vsaka vsebina ali storitev pridobljena na Canon internet strani, ali v povezavi s Canon internet stranjo s strani Canona, je podana na osnovi ''KOT JE'' ali kot ''KOT NA VOLJO'' in Canon ne dela predstavitev ali  drugih odobritev , ki so izražene ali se nanašajo z spoštovanjem do Canon internet strani za vsebino ali storitve vključene v, ali bile narejene na voljo v povezavi s to Canon internet stranjo. Canon si pridržuje pravico po lastnem preudarku, da popravlja ali umakne kakršnokoli vsebino ali storitve nudene kot del Canon internet strani.

 

  Vrh

6. Obveza

Canon, drugi zastopniki ( ki so, ali pa niso vpleteni v ustvarjanje, izdelavo, vzdrževanje, ali dostavo te Canon internet strani), druga podjetja v skupini Canon, uradniki, direktorji, zaposleni, delničarji ali njihovi posredniki, ne nosijo obveznosti in odgovornosti za kakršnokoli obseg ali vrsto izgube, ali poškodbe, povzročenih z vaše strani, ali strani tretje osebe ( vključno z omejitvami, vsake neposredne, posredne, kazenske ali posledične izgube ali poškodbe, ali za izgubo dohodka, dobička, posla, podatkov, pogodb, uporabe denarja, ali izgube in poškodb, ki nastanejo zaradi, ali v povezavi s kakršnimkoli načinom prekinitve poslovanja in kadar v kazensko ( vključno brez omejitve malomarnosti), pogodbenem, ali kako drugače povezanem s to Canon internet stranjo na kakršenkoli način, ali v povezavi z uporabo, nezmožnostjo uporabe, ali kot rezultat uporabe te Canon internet strani, katerekoli internet strani, ki so povezane s to Canon internet stranjo, ali vsebino na takih internet straneh, vključno, toda ne omejene na izgubo ali poškodbe zaradi virusov, ki lahko poškodujejo vašo računalniško opremo, program, podatke ali ostalo lastnino, na račun vašega dostopa na, uporabo, ali gledanje Canon internet strani, ali vaše nalaganje kakršnekoli vsebine iz te Canon internet strani, ali drugih strani povezanih s to internet stranjo. To ne vpliva na vaše zakonske pravice.

Nič v teh Pogojih in pravilih ne izključuje ali omejuje Canon obveznosti za (i)smrt ali osebne poškodbe povzročene zaradi malomarnosti; (ii) prevare;(iii) ali druge obveznosti, ki ne morejo biti izločene ali omejene v okviru obstoječega zakona.

  Vrh

7. Pravilniki o varovanju zasebnosti

Obiščite našo stran o varovanju zasebnosti za vsa obvestila o varovanju zasebnosti Canon.

Ogled strani o zasebnosti

  Vrh

8.Blagovna znamka

Prepovedano je prikazovanje ali uporaba v kakršnikoli obliki blagovne znamke ali logotipov Canons ali Canon skupine, brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani Canona.

 

  Vrh

9. Canon Europa N.V.

Canon Europa N.V.
Bovenkerkerweg 59-61
1185 XB Amstelveen
Nizozemska
Tel 0031 20 545 8545
Faks 0031 20 545 8222

Številka registracije: Številka registracije podjetja: 33166721
ID za DDV: NL005916343B01

 

  Vrh

10. Obstoječa zakonodaja

Ti Pogoji in pravila so nadzorovani in narejeni v skladu z angleško zakonodajo. Vse spore vezane na te Pogoje in pravila rešuje pristojna zakonodaja na angleških sodiščih.

 

  Vrh

11. Avtorske pravice

Avtorske pravice © Canon Evropa N.V. in Canon Europe Ltd 2002-2005. Vse pravice pridržane. Strogo prepovedano kopiranje, razpošiljanje, ponovno objavljanje ali sprememba vse materialov ali programov prikazanih na Canon internet strani, ali kasnejši podpori, brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani Canona.

Različica 1
Datum izdaje:23.02.2005

 

  Vrh

spacer
					image
  • Canon
  • ...
  • Canon Central East Europe