ENDLESS TOYS FOR ENDLESS FUN.
alt text goes here

NEŠTETO IGRAČ

ZA NESKONČNO ZABAVO.

Creative Park je spletna skrinja za igrače, polna papirnatih modelov, s katerimi se bo vaša družina brezmejno zabavala, dovolj pa je že pritisk na gumb za tiskanje.

Ste si za domačo žival od nekdaj želeli pava?

No, zdaj ga lahko imate. Z najrazličnejšimi modeli se boste dobesedno podali na pot okoli sveta in ustvarjali različne živali, dinozavre, planete, stavbe ter najrazličnejše vrste prazničnih in domačih okraskov.

Have you always wanted a pet peacock?

Naučite se učiti z igro ...

Vsak model je zasnovan, da zaneti ogenj v domišljiji vašega otroka in mu z izvirnimi zamislimi za izdelke iz papirja pomaga razviti najrazličnejše ustvarjalne veščine. Vse, kar potrebujete, so tiskalnik, nekaj potrebščin in malo prostega časa.

Learn to play to learn…

Houston, imamo čas za družino!

Če vaš otrok vedno išče nove dogodivščine in si morate vedno znova sproti izmišljevati aktivnosti, vam bo Creative Park prišel prav. Modeli, ki jih je enostavno sestaviti in so namenjeni različnim starostim, pomenijo kakovostno preživljanje časa za vse domače.

Houston, we have family time!

Vse, kar si lahko zamislite.

Creative Park nudi raznolik nabor kategorij, med katerimi bo vsakdo našel nekaj zase. Imamo vse – od origamija do živali in najrazličnejših voščilnic.

ANYTHING YOU CAN IMAGINE.

 Velika noč v košari.

V ponudbi Kreativnega parka vas čakajo jajca, zajčki, čestitke in veliko drugih okraskov.

Ustvarite si najbolj živobarvno veliko noč doslej.

Easter in a basket