Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Prepustite se moči tiskanja in razvijte svoje poslovanje

Izzivi

Industrija profesionalnega tiskanja se razvija, novosti v digitalni proizvodnji pa ustvarjajo nove pritiske glede povpraševanja, razlikovanja in konkurence.

Z našimi orodji in znanjem lahko te izzive spremenite v privlačne nove priložnosti. Strankam zagotovite inovativne izdelke in storitve, kot je 3D-tiskanje. Vstopite na nove trge in odkrijte več donosnih virov dohodka. Povečajte dobiček z višjo produktivnostjo in nižjimi stroški.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Študija primera

Spoznajte, kako smo podjetju Elwe pomagali pridobiti nove stranke z nižjimi stroški in krajšim časom tiskanja majhnih naklad.

Več informacij

Stopite v stik

in odkrijte, kako vam lahko pomagamo pri razvoju podjetja

Več informacij

Uporaba za stranke

Kot strokovnjaki za profesionalno tiskanje ponujamo široko paleto storitev tiskanja, ki pokriva pet ključnih področij: poslovno komunikacijo, založništvo, promocije, pakiranje in industrijo.

Poslovna komunikacija

V današnjem digitalnem svetu ste svojim strankam bližje kot kadar koli prej. Pri tako velikem številu komunikacijskih kanalov naše prilagojene, vsestranske in povsem avtomatizirane storitve zagotavljajo, da bo vsaka vaša natisnjena zgodba pustila izjemen vtis.

Transakcijska komunikacija

Transakcijska komunikacija s strankami
Z naložbo v najsodobnejšo digitalno tehnologijo bo vaše pošiljanje transakcijske pošte učinkovitejše. Naša orodja vam poleg hitrejšega in varčnejšega barvnega tiskanja omogočajo tudi ustvarjanje visokokakovostnih transakcijskih dokumentov z večjo ciljno usmerjenostjo in promocijsko vrednostjo.

Komunikacija na zahtevo

Komunikacija na zahtevo
Izboljšajte kakovost in doslednost natisnjenega materiala ter zmanjšajte stroške in količino odpadnega materiala. Naša orodja za komunikacijo na zahtevo poskrbijo za optimizacijo poteka dela za dvig produktivnosti in skrajšanje rokov dobave.

Tiskanje neposredne pošte

Tiskanje neposredne pošte
Povečajte produktivnost, zmanjšajte stroške in strankam zagotavljajte boljšo storitev s hitrejšo in učinkovitejšo obdelavo pošte. Spoznajte naše inovativne rešitve za tiskanje neposredne pošte, s katerimi boste pridobili stranke in razširili obseg poslovanja.

Založništvo

Kdo pravi, da tiskanje majhnih naklad ni finančno trajnostno? Naši digitalni poslovni modeli za trg založništva – nizka naklada, upravljanje skozi celoten življenjski cikel, tiskanje na zahtevo, samozaložništvo, decentralizirano tiskanje in dinamično založništvo – omogočajo bolj tržno donosno tiskanje knjig, revij, časopisov in priročnikov, tako dandanes kot v prihodnosti.

Digitalno tiskanje knjig

Digitalno tiskanje knjig
Z našimi storitvami digitalnega tiskanja knjig lahko založnikom zagotovite krajše čase dostave, širšo paleto naklad in učinkovitejšo dobavno verigo z manj neporabljenimi zalogami. S ponudbo storitev, kot je na primer upravljanje življenjskega cikla knjig, lahko založnikom pomagate povečati prihodke od prodaje starejših knjig.

Tiskanje priročnikov in dokumentacije

Tiskanje priročnikov in dokumentacije
Ostanite v koraku z razvojem na konkurenčnem trgu in povečajte dobiček s hitrejšo in učinkovitejšo izdelavo visokokakovostne dokumentacije in priročnikov.

Nakladno tiskanje fotografij

Nakladno tiskanje fotografij
Izdelujte širšo paleto visokokakovostnega fotografskega materiala po nižji ceni in povečajte svoje prihodke ter delež na trgu. Z našimi postopki in tehnologijo za digitalno tiskanje velikih naklad lahko tudi zmanjšate količino odpadkov in učinek na okolje.

Promocije

Z našimi tehnologijami in znanjem lahko promocijske natise popeljete na novo raven in ustvarjate vpadljive prodajne akcije s plakati, privlačne napise ali grafike za notranjo uporabo, ki privabljajo pozornost.

Tiskanje plakatov in gradiva za mesto nakupa

Tiskanje plakatov in gradiva za mesto nakupa
Odkrijte hitrejši in bolj vsestranski način za ustvarjanje vpadljivih plakatov in napisov. Osvojite več strank z vlaganjem v digitalni potek dela z minimalnim časom namestitve in največjim možnim obsegom prilagojenih storitev po meri.

Tiskanje materiala za notranjo uporabo

Tiskanje materiala za notranjo uporabo
Povečajte poslovanje z zmanjšanjem stroškov izdelave visokokakovostnega tiskanega materiala za prikaz po meri. Odkrijte, kako ste lahko z našimi rešitvami za tiskanje grafik za notranjo uporabo vedno korak pred konkurenco.

Tiskanje materiala za zunanjo uporabo

Tiskanje materiala za zunanjo uporabo
Odkrijte, kako lahko z našo tehnologijo tiskanja grafik za zunanjo uporabo povečate svoje poslovanje in dobiček z nižjimi stroški, krajšimi dobavnimi časi in več prilagoditvami.

Tiskanje gradiva za notranje oblikovanje

Tiskanje gradiva za notranje oblikovanje
Spoznajte prihodnost notranjega oblikovanja z ustvarjanjem visokokakovostnih izdelkov z visokimi maržami in največjim razponom za prilagajanje.

Pakiranje

Pakiranje je najhitreje rastoče področje tiskanja in hkrati tudi zelo konkurenčno, zato je pomembno, da podjetja na trgu izstopajo. Naša vodilna digitalna tehnologija omogoča fleksibilnost s tiskanjem nizkih naklad, optimizacijo potekov dela, izdelavo prototipov in vsestranskim prilagajanjem za konkurenčno prednost vašega podjetja.

Industrija

Vaši izdelki se spreminjajo iz dneva v dan. Zato potrebujete vsestransko uporabna orodja, ki bodo kos vsaki nalogi in lahko obdelajo najzahtevnejša naročila, ki zahtevajo prilagoditve in izdelavo po meri. Z našo inovativno tehnologijo tiskanja s ploskimi UV-tiskalniki, končne obdelave in 3D-tiskanja boste lahko enostavno ugodili zahtevam strank, hkrati pa pridobili več poslovnih priložnosti z razvojem novih načinov uporabe.

Morda bi vas zanimale tudi

  • Canon
  • ...
  • Storitve za ponudnike storitev tiskanja – Razvoj