Canon AS-120

AS-120

Z zaobljeno obliko je ta majhen 12-mestni namizni kalkulator primeren za vse profesionalne pisarne. Ostale značilnosti vključujejo dvojno napajanje, nagnjen zaslon in elegantno temno sivo barvo.

Prednosti

  • Majhen 12-mestni namizni kalkulator
  • Profesionalno zaobljeno ohišje
  • Zgornji in spodnji del ohišja sta izdelana iz Canonovega recikliranega materiala
  • Zaokroževanje (MU), zamenjava (RV) in izračun skupne vsote (GT)
  • Dvojno napajanje (sončne celice in baterije)
  • Velik nagnjen zaslon

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon AS-120

Velik nagnjen zaslon LCD


Zahvaljujoč zaobljeni zasnovi ima ta 12-mestni kalkulator nagnjen zaslon LCD, na katerem lahko pri različnih svetlobnih pogojih hitro in brez težav preberete vse številke. Uporabniku prijazna postavitev z jasno tipkovnico in velikimi barvnimi tipkami zagotavlja preprosto vnašanje številk brez napak.

Elegantna in profesionalna oblika


Ta kompakten in lahek temno siv kalkulator ima eleganten in profesionalen videz. Oblikovan je tako, da se dobro prilega na mizo ali polico.

Trajnostna zasnova


Poleg elegantnega videza prinaša tudi večjo prijaznost do okolja, kar je danes pomembna prednost za vse organizacije in posameznike. Nekateri plastični deli so izdelani iz recikliranih materialov Canonovih izdelkov.

Energijsko učinkovit


Ta kalkulator lahko deluje tako na sončne celice kot na baterije, zato vas nikoli ne pusti na cedilu, ne glede na svetlobne pogoje. Funkcija za "samodejni izklop" izklopi kalkulator, ko ga ne uporabljate približno 7 minut, da varčujete z energijo.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon AS-120, njegove funkcije in zmožnosti.