Canon AS-1200

AS-1200

Ta srednje velik 12-mestni namizni kalkulator odlikujejo zaobljena oblika in veliko število priročnih funkcij. Ostale značilnosti vključujejo dvojno napajanje, nagnjen zaslon in elegantno temno sivo barvo.

Prednosti

  • Srednje velik 12-mestni namizni kalkulator z zaobljenim ohišjem
  • Zgornji in spodnji del ohišja sta izdelana iz Canonovega recikliranega materiala
  • Zaokroževanje (MU), zamenjava (RV) in izračun skupne vsote (GT)
  • Zaokroževanje in izbira decimalnih mest
  • Dvojno napajanje (sončne celice in baterije)
  • Velik nagnjen zaslon

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon AS-1200

Velik nagnjen zaslon LCD


Zahvaljujoč zaobljeni zasnovi ima ta 12-mestni kalkulator nagnjen zaslon LCD, na katerem lahko pri različnih svetlobnih pogojih hitro in brez težav preberete vse številke. Uporabniku prijazna postavitev z jasno tipkovnico in velikimi barvnimi tipkami zagotavlja preprosto vnašanje številk brez napak.

Trajnostna zasnova


Poleg elegantnega videza prinaša tudi večjo prijaznost do okolja, kar je danes pomembna prednost za vse organizacije in posameznike. Nekateri plastični deli so izdelani iz recikliranih materialov Canonovih izdelkov.

Energijsko učinkovit


Ta kalkulator lahko deluje tako na sončne celice kot na baterije, zato vas nikoli ne pusti na cedilu, ne glede na svetlobne pogoje. Funkcija za "samodejni izklop" izklopi kalkulator, ko ga ne uporabljate približno 7 minut, da varčujete z energijo.

Priročne funkcije


Poenostavite izračune in prihranite čas s priročnim drsnikom za preprosto izbiro števila decimalnih mest in zaokroževanje. Druge funkcije vključujejo tudi zaokroževanje navzgor (MU), zamenjavo (RV) in izračun skupne vsote (GT).

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon AS-1200, njegove funkcije in zmožnosti.