Canon AS-2200

AS-2200

Ta 12-mestni namizni kalkulator združuje elegantno zaobljeno obliko in prijaznost do okolja, zaradi česar je popolna rešitev za organizacije in posameznike.

Prednosti

  • 12-mestni namizni kalkulator
  • Elegantno zaobljeno ohišje
  • Velik, prilagodljiv in nagibni zaslon
  • Zgornji in spodnji del ohišja, delno izdelana iz recikliranega materiala Canonovih izdelkov
  • Dvojno napajanje: sončne celice in baterija brez živega srebra
  • Zaokroževanje in izbira decimalnih mest
  • Samodejni izklop

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon AS-2200

Eleganten in prefinjen


12-mestni kalkulator AS-2200 je zasnovan elegantno in praktično. Prefinjeno zaobljeno ohišje ni samo videti profesionalno, pač pa ga lahko tudi priročno postavite na mizo ali polico.

Prilagodljiv nagibni zaslon


Velik in jasen prilagodljiv zaslon LCD zmanjša bleščanje in odsevanje. Za optimalno berljivost pri vseh osvetlitvah lahko zaslon nagnete.

Trajnostna zasnova


Poleg elegantnega videza prinaša tudi večjo prijaznost do okolja, kar je danes pomembna prednost za vse organizacije in posameznike. Nekateri plastični deli so izdelani iz recikliranih materialov Canonovih izdelkov.

Energijsko učinkovit


Dvojno napajanje s sončnimi celicami ali baterijo brez živega srebra zagotavlja energijsko učinkovitost in zanesljivo uporabo v različnih vremenskih pogojih. Ko kalkulatorja AS-2200 ne uporabljate, ga funkcija "samodejnega izklopa" izklopi in tako prihrani energijo.

Celovite funkcije


Kalkulator AS-2200 nudi širok nabor funkcij. Drsno stikalo omogoča preprosto izbiro števila decimalnih mest in zaokroževanje, Pomnilnik za skupno vsoto samodejno shrani vsote. Druge priročne funkcije vključujejo označevanje, spremembo predznaka in vse običajne funkcije, ki jih pričakujete od kalkulatorja Canon.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon AS-2200, njegove funkcije in zmožnosti.