Canon LS-80TEG

LS-80TEG

Ta majhen 8-mestni namizni kalkulator je izdelan iz recikliranega Canonovega materiala, s čimer prispeva k okoljski trajnosti. Ima velik zaslon LCD ter priročne funkcije za poslovne in davčne izračune.

Prednosti

  • Spodnji in zgornji del kalkulatorja ter pokrovček za baterije so izdelani iz materiala, recikliranega iz Canonovih kopirnih strojev
  • Dvojno napajanje: sončne celice in baterije
  • Funkciji za izračun davka in pretvorbo v evre
  • Velik zaslon LCD
  • Pametna zasnova in stilske barve
  • Samodejni izklop za varčevanje z energijo

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LS-80TEG

Izboljšana okoljska učinkovitost


LS-80TEG je majhen 8-mestni namizni kalkulator, zasnovan za boljšo zmogljivost in okoljsko učinkovitost. Zaradi varčevanja z viri in zmanjšanja količine odpadkov so zgornji del ohišja, spodnji del ohišja in pokrovček za baterije kalkulatorja izdelani iz materiala, 100-odstotno recikliranega iz Canonovih kopirnih strojev. Kalkulator je idealna rešitev za vestne posameznike in podjetja, ki želijo skrbeti za okolje. Izpolnjuje tudi potrebe velikih podjetij, ki so skladna s standardom IS0 14001 za delovanje na okolju prijazen način.

Energijska učinkovitost in daljša življenjska doba izdelka


Dvojno napajanje zagotavlja energijsko učinkovitost. Za razliko od nekaterih kalkulatorjev, ki jih morate po izrabi baterije zavreči, lahko v tem kalkulatorju baterijo tudi zamenjate za še daljšo življenjsko dobo. Celično napajanje zagotavlja varčevanje z energijo. Funkcija za "samodejni izklop" izklopi kalkulator, ko ga ne uporabljate 7 minut, s čimer varčujete z energijo.

Praktični funkciji za izračun davka in pretvorbo v evre


Zaradi priročnih funkcij za izračun davka in pretvorbo v evre je ta majhen namizni kalkulator popoln tako za domačo uporabo kot za uporabo v pisarni. Določite stopnje davka z enim dotikom in enostavne pretvorite denarne enote. LS-80TEG ima tudi vse standardne funkcije, ki jih pričakujete od Canonovega kalkulatorja, s čimer je zagotovljena učinkovitost računanja.

Velik zaslon LCD


Kljub kompaktni velikosti ima ta majhen namizni kalkulator velik zaslon LCD, da v hipu vidite številke. Poleg tega ima prostorno tipkovnico ter velike in udobne tipke za hiter in enostaven vnos številk.

Pametna zasnova in stilske barve


LS-80TEG, ki varčuje s prostorom, je zasnovan tako, da ga boste lahko brez težav postavili na mizo v pisarni ali kamor koli, kjer ga potrebujete. Lepa siva in zlata barva vašemu okolju dodata stil.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LS-80TEG, njegove funkcije in zmožnosti.