Canon WS-1210T

WS-1210T

Ta 12-mestni namizni kalkulator nudi priročne funkcije za izračun davka in ima prilagodljiv zaslon LCD. Ima številčnico v "informacijskem slog", dvojno napajanje in profesionalno črno ohišje.

Prednosti

  • Izračun davka in širok nabor funkcij
  • Prilagodljiv zaslon LCD
  • Številčnica v "informacijskem slogu"
  • Dvojno napajanje: baterije in celice
  • Kompakten in lahek ter elegantnega in profesionalnega videza

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon WS-1210T

Vsestranske funkcije z izračunom davka12-mestni kalkulator WS-1210T nudi širok nabor funkcij. Tri tipke za izračun davka opravijo z davčnimi stopnjami na pritisk. Drsno stikalo omogoča preprosto izbiro števila decimalnih mest in zaokroževanje. Pomnilnik za skupno vsoto samodejno shrani vsote. Druge priročne funkcije vključujejo zaokroževanje navzgor, spremembo predznaka, vrnitev in vse običajne funkcije, ki jih pričakujete od kalkulatorja Canon.

Prilagodljiv zaslon LCDVelik in jasen prilagodljiv zaslon LCD zmanjša bleščanje in odsevanje. Preprosto nagnite zaslon v položaj za najboljšo berljivost in udobje za vse svetlobne pogoje. Številke bodo dobro vidne tudi po daljši uporabi.

Prijazna številčnica v informacijskem sloguCanonova prostorna številčnica v »informacijskem slogu« zagotavlja preprosto in učinkovito rabo. Zasnova temelji na obliki računalniških tipkovnic za pravilne in natančne vnose. Funkcija istočasnega pritiska tipk omogoča hitre vnose, ne da bi se tipke zablokirale. Velike barvne tipke so trpežne in vzdržijo tudi zelo pogosto uporabo.

Priročno dvojno napajanjeDvojno napajanje na baterije in celice zagotavlja zanesljivo uporabo povsod in v vseh svetlobnih pogojih.

Elegantna in profesionalna oblikaTa kompakten in lahek črn kalkulator ima eleganten in profesionalen videz. Oblikovan je tako, da se dobro prilega na mizo ali polico.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon WS-1210T, njegove funkcije in zmožnosti.