Canon X MARK II

X MARK II

Izjemno tenek 12-mestni poslovni kalkulator z napajanjem na sončno energijo prinaša praktično funkcionalnost v okolju prijaznem tankem aluminijastem ohišju. Priročno poslovno orodje, ki združuje eleganco in prijaznost do okolja.

Prednosti

  • Elegantno, tanko in vzdržljivo ohišje
  • Delno izdelan iz recikliranih Canonovih materialov
  • Napajanje na sončne celice - ne vsebuje baterije
  • 12-mestni namizni kalkulator
  • Priročne poslovne funkcije (strošek, prodaja, marža)
  • Funkcija istočasnega pritiska tipk za hiter in natančen vnos

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon X MARK II

Napredna in trpežna zasnova


Prefinjen in eleganten kalkulator X MARK II ima gladko in matirano površino - na voljo v beli ali črni barvi - in čudovit aluminijast spodnji del ohišja. Tanko in preprosto ohišje je kompaktno, vzdržljivo in zanesljivo, tipke pa so vgravirane z laserjem. Vse skupaj sestavlja elegantno, zanesljivo in okolju prijazno napravo.

Izboljšujemo učinkovitost in varčujemo z viri


Ta pametni 12-mestni majhen namizni kalkulator postavlja nove standarde v slogu, učinkovitosti in odgovornosti do okolja. Vključuje velik in jasen zaslon LCD, nekateri njegovi deli pa so narejeni iz recikliranih Canonovih materialov. . To izboljša učinkovitost izrabe virov in zmanjša količino odpadkov. S tem je X MARK II prava izbira za odgovorne vodstvene delavce, strokovnjake in okoljsko zavedne posameznike.

100 % napajanje na svetlobne celice - nobene baterije, nobenih odpadkov


Vsako leto se zavrže na milijone kalkulatorjev, od katerih jih ima veliko baterije, ki jih ni mogoče zamenjati. Kalkulator X MARK II je v celoti napajan s sončnimi celicami in uporablja naravno ter obnovljivo energijo. Ne vsebuje baterije, zato ni škodljivih odpadkov.

Priročne poslovne funkcije


Samodejno izračunajte dobiček z ločenimi tipkami za maržo glede na stroške in prodajo, ne da bi morali uporabiti zapletene formule. To je najpreprostejši način za poenostavitev zapletenih izračunov in varčevanje s časom. Druge funkcije vključujejo pomnilnik za skupno vsoto ter tipke za pomik, odstotek, spreminjanje predznaka in korenjenje. Funkcija istočasnega pritiska tipk omogoča hitre vnose številk, ne da bi se tipke zablokirale.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon X MARK II, njegove funkcije in zmožnosti.

12 - digits

12 - digits

Manufactured_from_Canon_Recycled_MateriaL

Nekateri deli so izdelani iz Canonovih recikliranih materialov