Varčni kalkulatorji

Skromna, pa vendar premišljeno oblikovana in trajnostna družina. Ti modeli so bili zasnovani za splošno uporabo v gospodinjstvih in pisarnah, zato so lahki, imajo zaobljeno ohišje ter velik dvignjen zaslon LCD, na katerem lahko brez težav preberete vse številke.

AS-8

AS-8

AS-8 je kompakten in eleganten 8-mestni ročni kalkulator z zaobljeno zasnovo in robustnim pokrovom, ki se odpre navzgor za 360 stopinj, zaradi česar je odličen za uporabo v pisarni in na poti.

AS-120

AS-120

Z zaobljeno obliko je ta majhen 12-mestni namizni kalkulator primeren za vse profesionalne pisarne. Ostale značilnosti vključujejo dvojno napajanje, nagnjen zaslon in elegantno temno sivo barvo.

AS-1200

AS-1200

Ta srednje velik 12-mestni namizni kalkulator odlikujejo zaobljena oblika in veliko število priročnih funkcij. Ostale značilnosti vključujejo dvojno napajanje, nagnjen zaslon in elegantno temno sivo barvo.

AS-2200

AS-2200

Ta 12-mestni namizni kalkulator združuje elegantno zaobljeno obliko in prijaznost do okolja, zaradi česar je popolna rešitev za organizacije in posameznike.

AS-2400

AS-2400

Ta 14-mestni namizni kalkulator združuje elegantno zaobljeno obliko in prijaznost do okolja, zaradi česar je popolna rešitev za organizacije in posameznike.