Canon MP121-MG

MP121-MG

Ta 12-mestni kalkulator z 2-barvnim natisom, ki je izdelan iz recikliranega materiala, je opremljen s številnimi profesionalnimi funkcijami, ki prihranijo čas. Med njimi so funkcije poslovnih izračunov, izračunov davkov in pretvorbe denarnih enot.

Prednosti

  • Delno izdelan iz recikliranega materiala Canonovih izdelkov
  • 2-barvno tiskanje; 2,3 vrstice na sekundo
  • Velik zaslon LCD in tipkovnica
  • Funkcije poslovnih izračunov, izračunov davkov in pretvorbe denarnih enot
  • Funkciji ure in koledarja
  • Omrežno napajanje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon MP121-MG

Trajnostna zasnova


Namizni kalkulator s funkcijo tiskanja MP121-MG je delno izdelan iz recikliranega materiala Canonovih izdelkov in spodbuja trajnostno rabo končnih naravnih virov.

Produktivno 2-barvno tiskanje


Tiskanje z 2-barvnim črnilnim valjčkom omogoča, da pozitivne številke jasno izstopajo v črni, negativne številke pa so prikazane rdeče. Hitrost tiskanja do 2,3 vrstice na sekundo.

Velik zaslon LCD in tipkovnica


Velik pokončen zaslon LCD in zelo veliki znaki omogočajo hitro branje številk. Prostorna, stabilna tipkovnica z velikimi, obstojno barvno kodiranimi tipkami zagotavlja enostaven vnos številk skoraj brez napak.

Profesionalni poslovni izračuni


Poenostavite zapletene izračune in prihranite na času. Samodejno izračunajte dobiček z ločenimi tipkami za maržo glede na stroške in prodajo, ne da bi morali uporabiti zapletene formule. Z dvema priročnima tipkama za izračun davka lahko z enostavnim pritiskom izračunate razliko v davčni stopnji. S tipkami za pretvorbo denarne enote lahko tudi hitro in enostavno pretvorite domačo denarno enoto v želeno ali obratno.

Številne funkcije


Priročni funkciji ure in koledarja vam bosta v pomoč, da boste vedno na tekočem – na zaslonu in natisu. Ločeni drsni izbirniki za decimalke, zaokroževanje, skupno vsoto in štetje elementov povečajo enostavnost uporabe in funkcionalnost. Med ostalimi prednostmi so tipke za neseštevanje, odstotek podražitve/popusta ter pomik.

Omrežno napajanje


Kalkulator MP121-MG priključite na standardno omrežno napajanje. Izdelan iz recikliranega materiala izpolnjuje najstrožje zahteve kakovosti – za zanesljivo in dolgotrajno uporabo.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon MP121-MG, njegove funkcije in zmožnosti.