Canon X MARK I PRINT

X MARK I PRINT

Ta edinstven poslovni kalkulator v velikosti dlani z možnostjo tiskanja, ki je izdelan iz recikliranih Canonovih materialov, združuje preprostost in odgovornost do okolja za najboljši slog in čim manj odpadkov.

Prednosti

  • Sodobni stil
  • Spodnji del kalkulatorja in pokrovček za baterije sta izdelana iz materiala, recikliranega iz Canonovih izdelkov
  • Dvojno napajanje: baterije in električno omrežje (izbirni adapter)
  • Hitro 2-barvno tiskanje
  • Funkcije izračunov davkov, poslovnih izračunov in pretvorbe v evre
  • Velik osvetljen zaslon LCD
  • Energijsko učinkovit

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon X MARK I PRINT

Recikliranje ohranja vire


Ta sodoben prenosni 12-mestni kalkulator z možnostjo tiskanja nudi najpametnejši način za povečanje učinkovitosti računanja, medtem ko ohranja nove naravne vire. Spodnji del ohišja in pokrovček za baterije sta izdelana iz materiala, recikliranega iz Canonovih izdelkov. To zmanjša količino odpadkov. S tem je kalkulator X MARK I PRINT z možnostjo tiskanja prava izbira za okoljsko zavedne vodstvene delavce, strokovnjake in posameznike.

Izboljšana energijska učinkovitost


Kalkulator X MARK I PRINT ima dvojno napajanje. Uporablja baterije (AA x 4), ki jih je mogoče zamenjati, in ima indikator nizkega stanja baterije, da so lahko baterije popolnoma izrabljene, preden jih zamenjate. Na voljo pa je tudi izbirni adapter (AD-11 III), skladen z evropsko direktivo*, ki omogoča napajanje kalkulatorja iz električnega omrežja. Poleg tega funkcija "samodejnega izklopa" po 30 sekundah izklopi osvetljeni zaslon. Po 7 minutah izklopi tudi napravo, če se je ne dotikate ali je ne uporabljate, kar prispeva k skupnemu varčevanju z energijo.

Priročne poslovne funkcije


Zaradi funkcij poslovnih izračunov, izračunov davkov in pretvorbe denarnih enot je ta prenosni kalkulator z možnostjo tiskanja nepogrešljiv v pisarni, pri delu doma ali na potovanju. Določite stopnje davka z enim dotikom, hitro pretvorite denarne enote in samodejno izračunajte dobiček z ločenimi tipkami za maržo glede na stroške in prodajo. To je najpreprostejši način za poenostavitev zapletenih izračunov in varčevanje s časom.

Hitro 2-barvno tiskanje


Hitrost tiskanja tega kalkulatorja s črnilnim valjčkom je 2,3 vrstice na sekundo. 2-barvno tiskanje zagotavlja natančne rezultate brez napak, pri čemer so pozitivne številke prikazane v črni barvi, negativne pa jasno izstopajo v rdeči barvi.

Velik in svetlo osvetljen zaslon ter udobne tipke


Velik nagnjen in osvetljen zaslon LCD omogoča visoko kontrastni prikaz za enostavno branje številk, tudi pri nenehni uporabi. Poleg tega omogočajo prostorne tipke, ki so podobne kot pri osebnem računalniku in imajo udobno površino, hiter in enostaven vnos številk.

Bleščeča bela ali osupljiva črna barva


Izberite barvo kalkulatorja X MARK I PRINT, ki vam najbolje ustreza. Elegantna sijoča površina je na voljo v bleščeči beli ali osupljivi črni barvi. V vsakem primeru izkoristite vrhunski stil in učinkovitost računanja ter odgovornost do okolja.

  • * Direktiva Evropske unije o določanju zahtev o oblikovanju ekoloških izdelkov, ki porabljajo energijo.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon X MARK I PRINT, njegove funkcije in zmožnosti.