Canon F-502G

F-502G

Ta 10 + 2-mestni osnovni znanstveni kalkulator z 1-vrstičnim zaslonom ima na voljo 140 funkcij. Delno je izdelan iz recikliranega materiala Canonovih izdelkov, zato je idealen za ljudi, ki stremijo k trajnostni porabi.

Prednosti

  • 10 + 2-mestni znanstveni kalkulator z 1-vrstičnim zaslonom
  • Delno izdelan iz recikliranega materiala Canonovih izdelkov
  • Skupaj 140 funkcij
  • 15 stopenj oklepajev
  • 1 neodvisni pomnilnik
  • Zaščitni pokrovček
  • Samodejen izklop

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon F-502G

Trajnostna zasnova


10 + 2-mestni znanstveni kalkulator F-502G z 1-vrstičnim zaslonom je delno izdelan iz recikliranega materiala Canonovih izdelkov. To izboljša učinkovitost izrabe virov in zmanjša količino odpadkov. Zagotavlja bolj trajnostni pristop. Tega bodo najbolj cenili mladi, ki potrebujejo svoj prvi znanstveni kalkulator.

140 naprednih funkcij


Ta vsestranski kalkulator ima vse osnovne funkcije, ki so potrebne v osnovnih šolah. Vsebuje priročen neodvisen pomnilnik. 140 funkcij* vključuje 15 stopenj oklepajev, trigonometrične in statistične izračune, koordinatne pretvorbe, kotne enote ter faktorske izračune, kombinacije in permutacije. S tem vsestranskim kalkulatorjem boste našli pravi odgovor na vse, kar potrebujete v razredu.

Sodoben in jasen zaslon LCD


Zaradi tanke, sodobne oblike kalkulator z lahkoto držite v dlani. Je trden in zanesljiv ter opremljen s praktičnim zaščitnim pokrovčkom. Velik in jasen zaslon LCD omogoča enostavno branje. Zaradi velikih, vzdržljivih tipk s plastično površino sta vnašanje informacij in izbiranje funkcij še posebej preprosta. Celotna zasnova zagotavlja enostavno in lahkotno uporabo.

Energijsko učinkovit


Funkcija za samodejni izklop samodejno izklopi kalkulator, ko ga ne uporabljate 7 minut. S tem preprečite odvečno porabo energije. Zaščita pomnilnika zavaruje vaše delo, ko se kalkulator izklopi.

  • * Za več podrobnosti glejte specifikacije.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon F-502G, njegove funkcije in zmožnosti.