Kamere LEGRIA HD

Ne glede na to, ali želite ujeti dragocene trenutke ali dvigniti svoje videoposnetke na višjo raven, boste v družini LEGRIA našli pravo kamero zase. Kamere LEGRIA združujejo najboljšo kakovost slike s Canonovo natančno izdelavo in tehnološkim znanjem ter vam omogočajo hitro in preprosto ustvarjanje ter izmenjavo čudovitih videoposnetkov visoke ločljivosti.

Za družinske in posebne priložnosti

Za navdušence nad videom

Za ustvarjalne uporabnike

Podoživite dragocene trenutke, čudovito posnete s kompaktno kamero LEGRIA HF R s polno visoko ločljivostjo. Zmogljiva povečava in optični stabilizator slike zagotavljata mirne posnetke in odlične rezultate ob vsaki priložnosti.

Družina LEGRIA HF G je zasnovana za izkušene snemalce, zato vključuje širokokoten objektiv, napredno tipalo CMOS PRO visoke ločljivosti, celovit ročni nadzor in izjemen zvok za odlične videoposnetke visoke ločljivosti.

LEGRIA for Creative videos

Predstavite svojo ustvarjalnost iz novega vidika. Družina kamer LEGRIA mini s polno visoko ločljivostjo in povezavo Wi-Fi nudi edinstveno prenosljivost, izjemno širok objektiv, vrtljiv zaslon LCD ter vgrajeno stojalo, odlično za snemanje samega sebe.

  Brezžične kamere LEGRIA visoke ločljivosti

  Z brezžično kamero LEGRIA lahko posnetke preprosto delite v omrežju YouTube, Facebook in drugih družabnih omrežjih. S funkcijo NFC lahko z enim samim dotikom vzpostavite povezavo s pametno napravo. Družina omogoča tudi pretakanje, spremljanje in nadzor kamere v živo.

  Podpora za vašo Canonovo kamero

  Prenesite programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike ter pridobite dostop do spletnih virov za tehnično podporo in odpravljanje težav z vašo Canonovo kamero.

   Iščete starejše kamere LEGRIA?

   Specifikacije in informacije o združljivi dodatni opremi za starejše modele LEGRIA lahko najdete v razdelku z arhiviranimi izdelki.