Kamere visoke ločljivosti LEGRIA za navdušence nad videom

Družina kamer LEGRIA HF G je zasnovana za izkušene snemalce, zato v kompaktnem ohišju prinaša vrhunsko optiko, tipalo CMOS PRO visoke ločljivosti in pametni optični stabilizator slike za izjemno kakovost slike ter prilagodljivost. Zaradi obsežnega nabora nastavitev, ki jih lahko upravljate ročno, je idealna izbira za navdušence, ki želijo svojo ustvarjalnost izraziti v videoposnetkih profesionalne kakovosti.

LEGRIA HF G series

LEGRIA HF G40 z razponom 240px

LEGRIA HF G40

  • 20-kratna povečava, 26,8 mm širokokoten objektiv z okroglo zaslonko z 8 lopaticami
  • Oddaljen nadzor nastavitev in izmenjava vsebine prek brezžične povezave
  • Popolnoma ročno upravljanje
  • 8,8 cm zaslon na dotik OLED
  • Načina širokega dinamičnega obsega in prioritete osvetlitve

Tipalo CMOS PRO HD (visoke ločljivosti)

Odlično delovanje pri šibki svetlobi z izjemnimi rezultati

Tipalo CMOS PRO visoke ločljivosti zagotavlja vrhunsko kakovost slike tudi pri šibki svetlobi, širok dinamičen obseg in realistično reprodukcijo barv. Canon je ta tipala oblikoval in izdelal za svoje profesionalne kamere, ponašajo pa se z območji slikovnih pik za zbiranje svetlobe, ki so precej večja kot pri običajnih tipalih CMOS in izboljšujejo občutljivost pri šibki svetlobi. Tipalo zagotavlja širok dinamični razpon – podrobnosti so zajete ne glede na svetlobne razmere.

HD CMOS PRO
Optical Intelligent Image Stabilisation

Pametni optični stabilizator slike

Vedno ostri in podrobni videoposnetki

Stabilizacija slike zmanjšuje zamegljenost pri snemanju iz roke ali na poti. Napajani in dinamični optični stabilizator slike kompenzirata tresenje kamere in tako zagotavljata gladke ter nepopačene videoposnetke v vseh pogojih – tudi pri snemanju med hojo.

Inteligentni sistem stabiliziranja slike tudi samodejno zazna snemalno okolje in med 4 načini izbere najprimernejše nastavitve optičnega stabilizatorja slike za preprečevanje premikanja in zamegljenosti, tako da se lahko osredotočite na snemanje brez skrbi glede tresenja kamere.

Popolnoma ročno upravljanje

Popolna ustvarjalna svoboda

Raziščite svojo strast do snemanja in sprostite svojo ustvarjalnost z naprednimi funkcijami in ročnim nadzorom.

Ročni obroč objektiva omogoča intuitiven nadzor ostrenja ali povečave*, poleg tega pa lahko na zaslonu LCD na dotik ali s prilagodljivo tipko za upravljanje neodvisno izbirate lastne nastavitve osvetlitve, odprtosti, hitrosti in ojačitve zaslonke – tako boste imeli popoln nadzor nad svojo ustvarjalnostjo.

Full Manual Control

* Samo LEGRIA HF G40.