Naša družina kamer LEGRIA

Canonova družina kamer visoke ločljivosti združuje najboljšo kakovost slike s Canonovimi izkušnjami: natančno izdelavo in tehnološkim znanjem, ki so rezultat več kot 50 let v ospredju panoge obdelave slik.

LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Lahka, kompaktna kamera je zabavna, enostavna za uporabo in omogoča upravljanje prek zaslona na dotik. Popolna je za družinske filme, saj ima vgrajene zmogljive tehnologije, ki samodejno ustvarjajo vrhunske posnetke.

LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Kompaktna, uporabniku prijazna kamera s povezavama Wi-Fi in NFC zagotavlja videoposnetke odlične kakovosti, saj ima vgrajene zmogljive tehnologije, ki samodejno ustvarijo vrhunske posnetke. Popolna za deljenje družinskih trenutkov

LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Razširite možnosti snemanja osupljivih videoposnetkov z vsestranskim objektivom s 57-kratno povečavo, širokokotnim nastavkom in zmogljivimi tehnologijami za vrhunsko sliko. S povezavama WI-FI in NFC je deljenje povsem preprosto.

LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25 je zasnovana za izkušene snemalce, zato vključuje širokokoten objektiv, celovit ročni nadzor in izjemen zvok za odlične videoposnetke visoke ločljivosti.

LEGRIA HF G40

LEGRIA HF G40

Izkoristite neverjetno kakovost slike in profesionalno raven nadzora kamere LEGRIA HF G40. Vsestranska uporabniku prijazna kamera z vrhunsko optiko, tipalom CMOS PRO visoke ločljivosti in načinom širokega dinamičnega obsega v kompaktnem ohišju, ki se popolnoma prilega v roko.