Kamere LEGRIA visoke ločljivosti z možnostjo brezžične povezave

Povežite se z brezžičnimi kamerami Canon LEGRIA. Uživajte v objavljanju na poti, pretakanju v živo in oddaljenem upravljanju kamere.
Prenesite svoje izdelke v družabna omrežja, kot sta YouTube in Facebook, ter si vsebino brezžično oglejte na televizorju visoke ločljivosti.

Pretakanje videa v živo

Uživajte v pretakanju videoposnetkov v naprave Android¹ in iOS¹ v živo – popolno za oddaljen nadzor in upravljanje. Tako lahko kar na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku gledate svojega otroka v drugi sobi, približujete in oddaljujete pogled ter začnete snemati. Najprej prenesite brezplačni program CameraAccess Plus.

Uživate lahko tudi v oddaljenem nadzoru doma (razen pri modelu LEGRIA HF G40) in spremljate, kaj se med vašo odsotnostjo dogaja doma. Za nadzor dóma potrebujete internetno povezavo z usmerjevalnikom, ki je združljiv s protokolom UPnP, podporo za pridobivanje globalnega naslova IP in program CameraAccess Plus. Z izbirno ploščo za obračanje kamere CT-V1 lahko omogočite vodoravno obračanje do 200° neposredno iz pametne naprave preko interneta.

CameraAccess

Brezžičen oddaljen nadzor

Brezžično upravljajte in spreminjajte nastavitve kamere LEGRIA HF G40 prek spletnega brskalnika pametnega telefona, tabličnega računalnika ali namiznega računalnika brez usmerjevalnika ali programa.

Brez dostopa do kamere lahko nadzorujete paleto nastavitev, kar je popolno pri snemanju v okoljih, kjer je dostop otežen. Live View omogoča preverjanje postavitve in drugih dejavnikov. Spreminjate lahko nastavitve, kot so začetek/zaustavitev snemanja, zaslonko, zaklop, ostrenje, povečavo in ravnovesje beline.

Wi-Fi Remote
Remote Browsing

Daljinsko pregledovanje

Uživajte v brezžičnem ogledu videoposnetkov iz kamere na računalniku², pametnem telefonu ali tabličnem računalniku s funkcijo "oddaljenega pregledovanja". Kamera se brez usmerjevalnika ali programa poveže s spletnim brskalnikom naprave in je združljiva s platformama Android³ in iOS³ – popolno za uporabo na poti. Najljubše videoposnetke lahko shranite neposredno v napravo Android ali računalnik. Namenski program "Movie Uploader" za iOS⁴ vam omogoča, da videoposnetke shranite v napravo iOS in jih prek mobilnega omrežja preprosto objavite na Facebooku in v YouTubu.

Povezovanje s pametnimi napravami in računalniki

Ogled na velikem zaslonu brez kablov

Kamero LEGRIA brezžično povežite z združljivim pametnim televizorjem in uživajte v izjemnem videu visoke ločljivosti. Ko vzpostavite povezavo, lahko video kot običajno upravljate z daljinskim upravljalnikom televizorja.

Povezava-s-televizorjem

DLNA
Social Network Sharing

Neposredna izmenjava prek interneta iz kamere

Facebook, Twitter, e-pošta, CANON iMAGE GATEWAY, YouTube

Brez računalnika prenesite videoposnetke neposredno v internet. Kamero povežite z domačim brezžičnim omrežjem*, nato pa videoposnetke objavite v YouTubu, na Facebooku, Twitterju in v e-pošti.

* Neposredna izmenjava prek interneta in funkcije pošiljanja prek strežnika zahtevajo račun CANON iMAGE GATEWAY. CANON iMAGE GATEWAY v nekaterih državah ali regijah morda ni podprt. Za več informacij obiščite www.canon-europe.com/cig

1 – Podprti operacijski sistemi: Android 2.3 to 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Ne jamčimo za delovanje v vseh napravah.

2 – Združljivo s spletnimi brskalniki, ki podpirajo HTML5.

3 – Podprti operacijski sistemi: iOS5, iOS6, iOS7, Android 2.3/3.2/4.0/4.1/4.2. Ne jamčimo za delovanje v vseh napravah.

4 – Združljivo z napravami iPhone, iPad, iPod in iPod touch. Zahteva iOS 4.0 ali novejšo različico. Ne jamčimo za delovanje v vseh napravah.

iPad, iPhone, iPod in iPod touch so blagovne znamke podjetja Apple Inc., zaščitene v ZDA in drugih državah.

Android™ je registrirana blagovna znamka družbe Google Inc.