XA10

Inovativna kamera XA10 AVCHD prinaša Canonovo profesionalno tehnologijo v izredno kompaktnem ohišju. Izjemna funkcionalnost in prilagodljivost zagotavljata neprekosljiv video in zvok.

Prednosti

  • Canonov video objektiv visoke ločljivosti (10-kratna povečava, 30,4 mm, F1,8)
  • Canonovo tipalo CMOS PRO visoke ločljivosti
  • Profesionalen zvok
  • Shranjevanje videa AVCHD v 64 GB pomnilnika ali 2 reži za kartice SDXC
  • Način snemanja pri infrardeči svetlobi
  • Popolnoma ročno upravljanje
  • 8,8 cm zaslon LCD in 0,6 cm elektronsko iskalo
  • Dinamični optični stabilizator slike, napajan stabilizator slike in takojšnje samodejno ostrenje
  • Vsestranska in razširljiva

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon XA10

Canonov video objektiv za visoko ločljivost


Hiter širokokoten Canonov objektiv visoke ločljivosti (30,4 mm, F1,8) zagotavlja profesionalno kakovost slike v kompaktni kameri. Vključuje gladko 10-kratno optično povečavo s prilagodljivo hitrostjo in 8-delno zaslonko za privlačnejši učinek zameglitve.

Tipalo CMOS Pro vrste 1/3 visoke ločljivosti


Tipalo CMOS Pro visoke ločljivosti, ki ga je Canon najprej zasnoval za svoje profesionalne kamere, zajema video v izvorni polni visoki ločljivosti 1920 x 1080. Velikost slikovne pike je 2,6-krat večja kot pri običajnih tipalih CMOS, kar zagotavlja širok dinamični obseg in visoko občutljivost.

Profesionalni zvok


Kakovostni zvok lahko snemate prek 2 vhodov XLR, 3,5 mm vhodnega priključka za mikrofon in vgrajenega mikrofona z nizko ravnjo šuma. Zvok se pri kateri koli kombinaciji vhodov snema v 2-kanalni obliki Dolby Digital.

64 GB pomnilnika in 2 reži za kartice SDXC


XA10 omogoča snemanje videa AVCHD polne visoke ločljivosti s hitrostjo do 24 Mb/s v 64 GB vgrajenega bliskovnega pomnilnika. Preusmerjevalno snemanje na 2 pomnilniški kartici SDXC omogoča neprekinjeno uporabo. Snemanje na obe reži omogoča hkratno shranjevanje istega posnetka na dve kartici.

Način snemanja pri infrardeči svetlobi


XA10 ponuja infrardeče (IR) snemanje v polni visoki ločljivosti za snemanje ponoči ali pri šibki svetlobi. Glede na slog vašega projekta lahko izberete zeleno ali belo barvo. Edinstven Canonov premaz objektiva in vgrajen razpršilnik svetlobe zagotavljata jasno in ostro sliko po celotnem prizoru. Infrardeča luč je vgrajena v ročaj kamere.

Popolnoma ročno upravljanje


Ročni obroč objektiva omogoča intuitiven nadzor ostrenja. Osvetlitev, odprtost ter hitrost zaslonke in ojačitev lahko popolnoma ročno upravljate na zaslonu LCD na dotik. S tipko po meri in upravljalno tipko boste imeli popoln nadzor nad svojim delom.

8,8 cm zaslon LCD in 0,6 cm elektronsko iskalo


Velik in jasen stransko nameščen 8,8 cm (3,5-palčni) zaslon LCD na dotik z ločljivostjo 920.000 slikovnih pik vam pomaga pri načrtovanju prizorov. Nadzornik oblike valov in pomoč pri ostrenju olajšata okvirjanje posnetkov. Priloženo je tudi 0,61 cm (0,24-palčno) elektronsko iskalo z ločljivostjo 260.000 slikovnih pik.

Dinamični optični stabilizator slike, napajan stabilizator slike in takojšnje samodejno ostrenje


Canonov napredni sistem dinamičnega optičnega stabiliziranja slike z načinom napajanega stabiliziranja zagotavlja video brez tresenja. Takojšnje samodejno ostrenje pomeni, da je vsak posnetek oster kot britev.

Vsestranska in razširljiva


Izjemno kompaktna XA10 je vsestranska in razširljiva kamera, ki jo lahko uporabite v vsaki situaciji. Ročaj, na katerem sta gumb za konec in začetek snemanja ter nadzor povečave, lahko odstranite, če želite kamero uporabljati v tesnih prostorih. Priložena sta tudi navoj za filtre objektiva in priključek za dodatno opremo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XA10, njegove funkcije in zmožnosti.

CPN.jpeg

Omrežje Canonovih strokovnjakov

Navdih, izobraževanje, informacije o izdelkih in novice zagotavljajo celovito pokritost za Canonove profesionalne fotografe in snemalce ter resne amaterske fotografe po vsem svetu.