Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Ta robustni in kompaktni laserski faks Super G3 z velikim zaslonom LCD, hitrim delovanjem in samodejnim obojestranskim tiskanjem je popoln za vsakodnevno uporabo v podjetju.

Prednosti

  • Robustni in kompaktni faks Super G3
  • Velik pomnilnik za 512 strani*
  • 39 mest za izbiranje z enim dotikom in 200 kodiranih mest za hitro faksiranje
  • Samodejno obojestransko tiskanje, kopiranje in faksiranje
  • Hitro kopiranje in hitrost laserskega tiskanja: 25 strani na minuto
  • Izredno energijsko učinkovit

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS FAX-L410

Pošiljanje faksov


Ta hitri laserski faks, tiskalnik in kopirni stroj ima robustno zasnovo in je zato popoln za visoke vsakodnevne pisarniške zahteve. Produktivnost se poveča, saj faks zelo malo časa čaka na na dokumente. Ponaša se z možnostjo hitrega sprejemanja več faksov brez blokiranja linije, s čimer prihranite še več časa. Hitri prenos pa pomembno zmanjša tudi stroške telefoniranja.

Produktivnejše faksiranje brez težav


Če zmanjka papirja ali tonerja, ko vas ni v pisarni, vam ni treba skrbeti glede prejemanja faksov, saj Dorado shranjuje fakse v pomnilnik, ki zadošča za 512 strani. Za še večjo priročnost lahko fakse skenirate v pomnilnik in jih pošljete pozneje. Dvojni dostop pomeni, da se lahko to izvaja hkrati, ko prejemate dohodne fakse. Canonova edinstvena tehnologija prikaza sivinske slike z 256 odtenki izredno visoke kakovosti zagotavljajo jasnejše podrobnosti na faksih tudi, če so diagrami in fotografije kombinirane z besedilom.

Izboljšana učinkovitost


Intuitivni veliki zaslon LCD poenostavi uporabnost modela Dorado. Faksiranje je hitrejše zahvaljujoč hitremu izbiranju z enim dotikom za 39 vnosov in 200-kodnemu izbiranju za shranjevanje pogosto klicanih številk, da jih ni treba izbirati vsakič znova. Zaradi kapacitete kasete za 250 listov ni treba papirja dodajati tako pogosto. Slušalka je standardno priložena in omogoča prejemanje glasovnih klicev na isti liniji ter ročno pošiljanje faksov. To je priročno, če želite najprej poklicati uporabnika, ki mu pošiljate faks.

Porabi manj papirja in skrajša izgubljen čas


Samodejno obojestransko tiskanje zniža stroške, saj zmanjša porabo papirja. Samodejni podajalnik dokumentov za obojestransko tiskanje tudi poenostavi kopiranje in faksiranje obojestranskih dokumentov, saj jih lahko skenirate z eno operacijo.

Hitro lasersko tiskanje


Kot dodatni laserski tiskalnik za vašo delovno skupino uporabite model Dorado, ki omogoča hitro kopiranje in tiskanje s hitrostjo 25 strani na minuto. S hitrim tiskanjem prvega natisa iz načina mirovanja ne boste nikoli čakali na natise, kopije ali dohodne fakse, saj ni potrebno nobeno ogrevanje za prehod iz načina mirovanja v delovanje.

Izredno energijsko učinkovit


Prihranite energijo in znižajte stroške z okolju prijaznimi funkcijami modela Dorado. Je v skladu s standardom Energy Star® in v načinu mirovanja porabi samo 1,4 W. Kartuše vse v enem – ki združujejo toner, boben in čistilne enote, ki niso zahtevne za vzdrževanje in povečajo zanesljivost – znižajo porabo potrošnega materiala in jih je mogoče enostavno reciklirati.

  • * Na osnovi standardne tabele ITU-T številka 1

Nagrade

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS FAX-L410, njegove funkcije in zmožnosti.

Handset as standard

Standardna slušalka

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Copy

Kopiranje

Duplex Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov za obojestransko tiskanje

Super G3 FAX

Faks Super G3

USB connection

Povezava USB

User friendly LCD display

Uporabniku prijazen zaslon LCD

i-SENSYS Cartridges

Zakaj izbrati pristne Canonove kartuše za laserske tiskalnike

Več informacij