Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

Ta laserska črno-bela večnamenska naprava, ki podpira brezžično, omrežno in mobilno povezljivost, omogoča preprost dostop po vsej pisarni. Naprava je opremljena s funkcijami za povečanje produktivnosti, je hitra, enostavna za uporabo in energijsko učinkovita.

Prednosti

  • Črno-bela laserska večnamenska naprava, ki podpira brezžično, omrežno in mobilno povezljivost
  • Preprosto tiskajte iz naprav s sistemom iOS ali Android
  • Bodite produktivni s črno-belim tiskanjem in kopiranjem s hitrostjo 23 strani na minuto
  • Preprosta uporaba z nagibnim zaslonom na dotik in upravljanjem s pritiskom enega gumba
  • Brez čakanja s tehnologijo hitrega prvega izpisa

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS MF217w

Produktivna povezljiva večnamenska naprava, zasnovana za majhne pisarne


Ta eleganten, dobro povezljiv in izjemno hiter črno-beli večnamenski laserski tiskalnik omogoča tiskanje, kopiranje, skeniranje in pošiljanje faksov v eni sami kompaktni napravi. Ta naprava podpira brezžično, mobilno in ethernetno povezljivost, ki omogoča preprosto skupno rabo funkcij. Zaradi profesionalne kakovosti tiskanja in enostavnega upravljanja z zaslonom na dotik je odlična namizna rešitev za majhne pisarne.

Brezžična povezava za preprosto izmenjavo


Enostavno se povežite z napravo, ki podpira brezžično, omrežno in mobilno povezljivost. Vgrajena podpora za Apple AirPrint™ in tiskanje Mopria™ samodejno zazna tiskalnik za tiskanje dokumentov neposredno iz naprave iPhone ali iPad ter naprav s potrdilom Mopria. Canonov brezplačni program Mobile Printing omogoča tudi brezžično tiskanje s tiskalnikom iz naprave Apple s sistemom iOS ali Android.

Hitro tiskanje in kopiranje


S črno-belim laserskim tiskanjem in kopiranjem velikosti A4 s hitrostjo 23 strani na minuto ter hitrim prvim natisom tudi iz načina pripravljenosti čakanje na dokumente ni več potrebno. S kaseto za 250 listov papirja in vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov za 35 listov je večstransko tiskanje, skeniranje in kopiranje popolnoma preprosto.

Kakovostni rezultati, primerni za poslovno dejavnost


Kombinacija kakovostnega natisa do 1200 x 1200 dpi ter Canonovega tonerja EF omogoča profesionalne natise in kopije z jasnim ter ostrim besedilom. Izboljšano barvno skeniranje do 9600 x 9600 dpi zajame vsako podrobnost izvirnika. Pošljite skeniranje na kateri koli računalnik z omrežnim skeniranjem.

Hitro in preprosto upravljanje


Tiskalnik i-SENSYS MF217w je hiter in enostaven za uporabo ter opremljen z vsestranskim velikim nagibnim LCD-zaslonom na dotik. Zaslon lahko nastavite navpično ali navzgor, da ga prilagodite vašemu načinu dela. Učinkovito skeniranje in kopiranje preprosto nastavite s hitrimi tipkami z izbiranjem z enim dotikom.

Energijsko učinkovit


Canonova tehnologija fiksiranja na zahtevo ne potrebuje skoraj nobenega ogrevanja ter zmanjšuje porabo energije, ne da bi vplivala na zmogljivost. Z najnižjo nazivno skupno porabo električne energije v svojem razredu ta naprava porabi samo 1,6 W v načinu mirovanja.

Tihi način


Za upravljanje v tihem okolju Tihi način zagotavlja tišje tiskanje, ki ne bo motilo dela v pisarni.

Večnamenska kartuša


Večnamenske kartuše združujejo toner, boben in čistilne enote, ki zmanjšajo vzdrževanje in povečajo zanesljivost, znižajo porabo potrošnega materiala in so enostavne za recikliranje.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS MF217w, njegove funkcije in zmožnosti.

Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov

Copy

Kopiranje

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

Super G3 FAX

Faks Super G3

USB connection

Povezava USB

Network scanning

Omrežno skeniranje

Quiet printing mode

Način tihega tiskanja

Professional Scan quality

Profesionalna kakovost skeniranja

Scanning shortcut key

Bližnjična tipka za skeniranje

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tilting control panel

Nagibna nadzorna plošča

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Touch panel

Plošča na dotik

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.