Canon i-SENSYS MF418x

i-SENSYS MF418x

Pameten, enostaven in kompakten črno-bel večnamenski tiskalnik MF418x odlično dopolnjuje vaš nabor omrežnih tiskalnikov in zagotavlja lasersko tiskanje, kopiranje in skeniranje ter celovito podporo za prilagodljivo delo.

Prednosti

  • Črno-bel večnamenski laserski tiskalnik za velikost listov A4 z brezžično povezavo, ki je prilagojen za manjše delovne skupine
  • Tiskanje profesionalne kakovosti s hitrostjo do 33 strani na minuto
  • Preprosto upravljanje z intuitivnim barvnim zaslonom na dotik
  • Samodejno obojestransko tiskanje zmanjšuje količino odpadkov in stroške
  • S tehnologijo hitrega prvega natisa prihranite čas in povečujete produktivnost
  • Varno tiskanje s kodo PIN
  • Tehnologije AirPrint in Mopria ter program Canon PRINT Business za tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov
  • Enostavna povezava s priljubljenimi shrambami v oblaku
  • Preprosta integracija s funkcijami za upravljanje naprave in tiska
  • Enostavno vzdrževanje s priročnimi večnamenskimi kartušami

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon i-SENSYS MF418x

Učinkovitejše delo v pisarni


Večnamenski laserski tiskalnik MF418x za velikost listov A4 manjšim delovnim skupinam omogoča, da izboljšajo svojo produktivnost. Tiskalnik MF418x je izjemno kompakten, vendar je kljub temu dovolj vsestranski, da brez težav zadovolji vse pisarniške potrebe, saj zagotavlja tiskanje profesionalne kakovosti pri hitrosti do 33 strani na minuto. Z intuitivnim 3,5-palčnim barvnim zaslonom na dotik, kapaciteto 550 listov in tehnologijo hitrega prvega natisa po zagonu lahko zaposleni delajo učinkoviteje in brez prekinitev. Tiskalnik MF418x nudi tudi funkcijo zasebnosti za večjo zaščito: s funkcijo varnega tiskanja lahko svoje dokumente zaščitite s kodo PIN, tudi ko tiskate iz mobilne naprave.

Prilagodljivo delo


Tiskalnik MF418x podpira program Apple AirPrint (iOS) in storitev Mopria (Android), zato lahko vaša delovna skupina tiska iz katere koli omogočene naprave. Prav tako imajo s programom Canon PRINT Business dostop do široke palete naprednih funkcij in lahko napravo v nekaj sekundah povežejo z računom Google Cloud Print.

Napredno deljenje dokumentov


S tiskalnikom MF418x, ki omogoča povezavo z oblakom, je lahko vaše poslovanje bolj prilagodljivo. Pripomoček za skeniranje MF (za namizne/prenosne računalnike) in program Canon PRINT Business (za mobilne naprave) omogočata preprosto povezavo tiskalnika MF418x s priljubljenimi shrambami v oblaku, kot sta Evernote® in DropBox, za zajem, digitalizacijo in skupno rabo dokumentov na poti – ali skeniranje in pošiljanje po e-pošti v enem koraku.

Pametne omrežne zmožnosti


Z naborom prilagodljivih omrežnih zmožnosti tiskalnik MF418x odlično dopolnjuje vaše omrežje. Z brezžično in ethernetno povezavo skupaj s podporo za jezika tiskalnikov PCL5e/6 in Adobe PostScript integracija v upravljana omrežna okolja poteka nemoteno. S Canonovo platformo za oddaljeno upravljanje storitev e-Maintenance in podporo za Canonov sistem za upravljanje tiskanja uniFLOW je tiskalnik MF418x prav tako primeren za upravljana omrežna okolja.

Enostavno in trajnostno lastništvo


Canonova zasnova večnamenske kartuše, s katero lahko hkrati zamenjate vse ključne sestavne dele, ob vsaki menjavi tonerja zagotavlja dosledno zanesljivost in izboljšano kakovost. Zahvaljujoč nizki porabi energije v načinih mirovanja in pripravljenosti, funkciji samodejnega obojestranskega tiskanja ter funkciji samodejnega izklopa za varčevanje z energijo je naprava MF418x cenovno ugodna in trajnostna izbira.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS MF418x, njegove funkcije in zmožnosti.

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Duplex Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov za obojestransko tiskanje

Colour Touch Panel

Barvni zaslon na dotik

PCL Printing

Tiskanje PCL

PostScript Printing

Tiskanje PostScript

Scan to USB key

Skeniranje v pomnilnik USB

Scanning shortcut key

Bližnjična tipka za skeniranje

Scan to email & folder

Skeniranje v e-pošto in mapo

Secure print

Varno tiskanje

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

Storitev Easy Service Plan

Da boste popolnoma mirni, zaščitite Canonovo naložbo.

Easy Service Plan

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.