Canon LV-7292A

LV-7292A

LV-7292A prinaša ločljivost XGA, svetilnost 2200 lumnov, HDMI™ in močan 10 W zvok. Popoln je za poslovna in izobraževalna okolja, ki zahtevajo izjemno delovanje, preprosto namestitev in nižje stroške delovanja.

Prednosti

  • Izvorna ločljivost XGA
  • 2200 lumnov
  • Kontrastno razmerje 2000:1
  • Canonov objektiv z 1,2-kratno povečavo
  • Samodejna nastavitev
  • Vhod HDMI™ in omrežna vrata RJ-45
  • Vgrajen zvočnik z močjo 10 W
  • Daljša življenjska doba žarnice: do 6000 ur
  • Trajnostne funkcije: manj kot 1 W porabe v stanju pripravljenosti (in z izklopljeno omrežno povezavo)
  • Delovanje z glasnostjo 29 dBA v ekološkem načinu

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LV-7292A

Jasna in svetla projekcija


Izvorna ločljivost XGA (1024 x 768 slikovnih pik) z 2200 lumni svetlosti omogoča projektorju LV-7292A prikazovanje jasne in podrobne slike tudi v svetlih prostorih. Ta napredni prenosni projektor je kot nalašč za uporabo v učilnicah, konferenčnih sobah in laboratorijih.

Visok kontrast


Zahvaljujoč samodejno zaslonki, ki se sama prilagaja spremembam, bo slika kakovostna ne glede na svetlobne pogoje. Z visokim kontrastnim razmerjem 2000:1 bodo črne globoke in druge barve bogate, Canonov objektiv z 1,2-kratno povečavo pa zagotavlja izjemno kakovost slike.

Preprosta uporaba


LV-7292A ima nabor samodejnih funkcij za preprosto namestitev in uporabo tudi, če je uporabnik neizkušen. Projektor bo s samodejnim preiskovanjem vhodov prepoznal vhodne signale, z navpičnim prilagajanjem slike pa odpravil popačenost slike, ki jo povzroči morebitna nagnjenost projektorja.

Priročne povezave


Vgrajen notranji 10 W zvočnik lahko uporabite za predvajanje zvoka med predstavitvami ali pa na vhod line out priklopite zunanje zvočne sisteme. Govorniki lahko predstavitev komentirajo tako, da v zvočni vhod (mic-in) priklopijo mikrofon. V vhod HDMI™ lahko priklopite računalnike, predvajalnike DVD-jev ali diskov Blu-ray in podobno, za kakovostne digitalne projekcije.

Trajni sestavni deli


Žarnica (do 6000 ur delovanja v ekološkem načinu) in zračni filter z dolgo življenjsko dobo (okoli 5500 ur) zagotavljata, da je LV-7292A prava trajnostna rešitev. Zaradi tega je potrebnega manj vzdrževanja, stroški uporabe pa se znižajo. Projektor se odlikuje z nizko porabo 1 W (v načinu pripravljenosti) in tihim delovanjem s samo 29 dBA v ekološkem načinu.

Preprost nadzor in upravljanje


Projektor lahko preprosto nadzorujete in upravljate prek omrežja. S priklopom na lokalno žično omrežje prek kontrolnih vrat RJ-45 lahko projektor vklopite in izklopite, spreminjate nastavitve in nadzorujete uporabo ter stanje žarnice tudi, ko niste v istem prostoru. Projektor podpira tudi povezavo PJLINK™, zato je popoln za integriranje v sisteme za nadzor prostora in povezavo z lokalnim omrežjem podjetja.

Varno delovanje


Če nastavite geslo, lahko projektor vklopijo in uporabljajo le pooblaščeni uporabniki, z zaklepom tipk na nadzorni plošči pa preprečite pritiske napačnih gumbov med predstavitvijo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-7292A, njegove funkcije in zmožnosti.

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol