Canon LV-7292S

LV-7292S

Projektor LV-7292S je osnovni model družine in predstavlja odlično vrednost za denar. Popoln je za uporabo v podjetjih in na poti, ki zahteva ločljivost XGA, svetilnost 2200 lumnov in nižje stroške vzdrževanja.

Prednosti

  • Izvorna ločljivost XGA
  • 2200 lumnov
  • Kontrastno razmerje 500:1
  • Canonov objektiv z 1,2-kratno povečavo
  • Samodejna nastavitev vhodnega vira
  • Zajem slike
  • Širok nabor načinov slike
  • Daljša življenjska doba žarnice: do 6000 ur
  • Trajnostne funkcije: manj kot 1 W porabe v stanju pripravljenosti
  • Tiho delovanje: 29 dBA v ekološkem načinu

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LV-7292S

Svetla in ostra slika


Z izvorno ločljivostjo XGA (1024 x 768 slikovnih pik) in svetilnostjo 2200 lumnov je ta lahka in prenosna naprave iz družine standardnih projektorjev odlična za prikaz jasne in kakovostne slike v poslovnih in izobraževalnih okoljih.

Osupljive barve


S kontrastnim razmerjem 500:1 prikazuje LV-7292S podrobno sliko in žive barve. Canonov objektiv projektorja z 1,2-kratno povečavo zagotavlja izjemno kakovost slike v skoraj kakršnem koli okolju.

Preprosta uporaba


S samostojno nastavitvijo lahko LV-7292S brez težav uporabljajo tudi neizkušeni uporabniki, samodejno preiskovanje vhodov pa določi vhodne signale in prilagodi nastavitve.

Optimiranje projekcije


Prednastavljeni načini slike omogočajo projekcijo pri močni svetlobi, na tablo (zelene) ali pobarvano steno. Ročne prilagoditve kontrasta, odtenka in svetlosti lahko shranite v eno od štirih uporabniških prednastavitev. Poleg tega se razmerje prikaza samodejno prilagodi projicirani sliki. Zajemanje slike vam omogoča prilagajanje začetnega zaslona, na primer prikaz logotipov, pozdravnega sporočila, fotografij, kontaktnih podatkov ali informacij o podpori.

Prijazen do okolja in cenovno ugoden


LV-7292S ima žarnico (do 6000 ur v ekološkem načinu) in zračni filter z dolgo življenjsko dobo (okoli 5500 ur), zato zahteva manj vzdrževanja in znižuje stroške uporabe. Projektor se odlikuje z nizko porabo v načinu pripravljenosti (manj kot 1 W) in tihim delovanjem s samo 29 dBA v ekološkem načinu.

Odidite takoj po izklopu


Z neposrednim izklopom lahko projektor takoj izklopite in premaknete brez uporabe gumba za izklop, daljinskega upravljalnika ali nadzorne plošče.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-7292S, njegove funkcije in zmožnosti.

Zaporedni ukazi

Prenesite zaporedne ukaze za nastavitev daljinskega upravljalnika naprav družine LV S

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV S series Extended [PDF, 384KB]