Canon LV-7297A

LV-7297A

LV-7297A prinaša ločljivost XGA, svetilnost 2600 lumnov, HDMI™ in močan 10 W zvok. Popoln je za poslovna in izobraževalna okolja, ki zahtevajo izjemno delovanje, preprosto namestitev in nižje stroške delovanja.

Prednosti

  • Izvorna ločljivost XGA
  • 2600 lumnov
  • Kontrastno razmerje 2000:1
  • Canonov objektiv z 1,2-kratno povečavo
  • Samodejna nastavitev
  • Vhod HDMI™ in omrežna vrata RJ-45
  • Vgrajen zvočnik z močjo 10 W
  • Daljša življenjska doba žarnice: do 6000 ur
  • Trajnostne funkcije: manj kot 1 W porabe v stanju pripravljenosti (in z izklopljeno omrežno povezavo)
  • Delovanje z glasnostjo 29 dBA v ekološkem načinu

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LV-7297A

Svetla in jasna projekcija


Ločljivost XGA (1024 x 768 slikovnih pik) zagotavlja ostro in jasno sliko. S svetilnostjo 2600 lumnov prinaša napredni prenosni projektor LV-7297A jasne slike tudi v svetle prostore, zaradi česar je kot nalašč za dobro osvetljene sobe v šolah, laboratorije in dvorane.

Živa in podrobna slika


Samodejna zaslonka se sama prilagodi spreminjajočim se svetlobnim pogojem, s čimer zagotovi visoko kakovost slike ne glede na okolje. Zaradi nje in visoke kontrastnega razmerja 2000:1 ste lahko prepričani v globoke črne in bogate druge barve. Canonov objektiv projektorja z 1,2-kratno povečavo zagotavlja odlične rezultate v skoraj kakršnih koli razmerah.

Preprosta namestitev in uporaba


LV-7297A bodo brez težav namestili tudi začetniki. Vključuje več samodejnih funkcij, na primer samodejno preiskovanje vhodov, ki prepozna priklopljen vhodni vir in mu ustrezno prilagodi nastavitve. S samodejnim navpičnim prilagajanjem slike projektor odpravi popačenost slike, ki nastane, če projektor ni poravnan z območjem projekcije.

Zvočne povezave


Zmogljiv notranji 10 W zvočnik omogoča predvajanje zvoka, ko zunanji zvočniki niso na voljo. Lahko pa v izhod line out priklopite zvočni sistem v prostoru ali na prizorišču. Govorniki lahko za komentiranje uporabijo mikrofon, ki ga priklopijo v vhodna zvočna vrata (mic-in), vhod HDMI™ pa omogoča prikaz videa visoke kakovost iz digitalnih virov, kot so računalnik, predvajalnik DVD-jev ali diskov Blu-ray in drugi.

Boljša izraba virov


Trajnost projektorja LV-7297A smo izboljšali z žarnico z dolgo življenjsko dobo (do 6000 ur v ekološkem načinu) in zračnim filtrom (ki zdrži okoli 5500 ur). Zaradi njiju je potrebnega manj vzdrževanja, poraba virov pa se izboljša. Projektor se odlikuje z nizko porabo 1 W (v načinu pripravljenosti) in tihim delovanjem s samo 29 dBA v ekološkem načinu.

Oddaljen nadzor in upravljanje


Projektor lahko prek nadzornih vrat RJ-45 in priključka za žičnato lokalno omrežje upravljate prek omrežja. Tako lahko tudi z drugega mesta vklopite ali izklopite projektor in spremenite njegove nastavitve. Oddaljeno lahko tudi nadzorujete uporabo in stanje žarnice. Projektor podpira tudi povezavo PJLINK™, zato je popoln za integriranje v sisteme za nadzor prostora in povezavo z lokalnim omrežjem podjetja.

Varne predstavitve


Nepooblaščeno uporabo projektorja lahko preprečite z zaščito z geslom, tipke na nadzorni plošči pa lahko zaklenete in se tako prepričate, da predstavitev ne bo prekinjena zaradi pritiska napačnega gumba.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-7297A, njegove funkcije in zmožnosti.

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

Zaporedni ukazi

Prenesite zaporedne ukaze za nastavitev daljinskega upravljalnika naprav družin LV A in M

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV A and M series Extended [PDF, 431KB]