Canon LV-7490

LV-7490

Projektor LV-7490 ima svetilnost 4000 lumnov, zato je najsvetlejši projektor v ponudbi ultra prenosnih projektorjev. Izvorna ločljivost XGA zagotavlja jasne in ostre slike, vgrajen zvočnik z močjo 10 W pa omogoča predvajanje prepričljivega zvoka.

Prednosti

  • Izvorna ločljivost XGA
  • 4000 lumnov
  • Kontrastno razmerje 2000:1
  • Širokokotni Canonov objektiv z 1,2-kratno povečavo
  • Samodejno navpično prilagajanje slike
  • Vgrajen zvočnik z močjo 10 W
  • Daljša življenjska doba lučke: do 5000 ur
  • Okolju prijazno delovanje: manj kot 1 W v stanju pripravljenosti (in z izklopljeno omrežno povezavo)
  • Delovanje z glasnostjo 29 dBA v ekološkem načinu
  • Omrežna vrata RJ-45

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon LV-7490

Nov mejnik v svetilnosti


LV-7490 je Canonov najsvetlejši izjemno prenosen projektor v razredu LV. Izvorna ločljivost XGA (1024 × 768) prinaša kot britev ostro sliko tudi v prostorih z naravno ali nenadzorovano osvetlitvijo, kontrastno razmerje 2000:1 in nadzor žarnice pa zagotavljata bogato črno in življenjske barve za vse vrste virov. Je popolna kombinacija funkcij za poslovne ali izobraževalne namene, kjer je zahtevano jasno, svetlo in prepričljivo projiciranje, še posebej v velikih prostorih.

Objektivi s poudarkom na kakovosti


Kot pričakujete od enega vodilnih proizvajalcev objektivov na svetu, je v LV-7490 vgrajen kakovosten širokokoten objektiv z 1,2-kratno povečavo. Ta zagotavlja jasne in natančne projekcije tudi v majhnih prostorih. Prenosni projektorji morajo zagotavljati izjemne rezultate v vseh vrstah prostorov, zato boste zelo cenili možnost projektorja LV-7490, da veliko sliko prikazuje na kratki razdalji.

Prilagodljivo delovanje


Množica priročnih in praktičnih funkcij pomeni, da lahko izjemne rezultate s projektorjem LV-7490 zagotovite hitro in preprosto ne glede na opravilo ali pogoje. S samodejnim preiskovanjem vhodov in samodejnim navpičnim prilagajanjem slike za ± 20° boste lahko v samo nekaj minutah pripravili in začeli predstavitev, vgrajen 10 W zvočnik pa omogoča prepričljiv zvok za učilnice.

Vse prave povezave


Prek vgrajenega omrežnega priključka RJ-45 lahko LV-7490 nadzorujete in upravljate z daljave – popolno za preprosto integracijo z razširjenimi in priljubljenimi sistemi za nadzor sobe. Za dodatno prilagodljivost vam LV-7490 ponuja tri zvočne vhode in izhodni priključek zunanjega ojačevalnika zvoka. Vire SCART RGB lahko priklopite prek pretvorniškega kabla (na voljo posebej).

Skrb za okolje


Canonova dolgoletna zaveza k trajnostnosti je vidna v vsakem delu zasnove projektorja LV-7490. "Zelene" funkcije, na primer življenjska doba žarnice 5000 ur, življenjska doba filtra 5500 ur in poraba energije manj kot 1 W v ekološkem načinu (in izklopljeno omrežno povezavo), vam pomagajo znižati emisije ogljika in stroške energije.

Nizki stroški uporabe in vzdrževanja


Cenovno ugoden projektor LV-7490 ima dele, ki jih lahko vzdržuje uporabnik. Zato bo čas vzdrževanja kratek, stroški pa nizki. Hibridni zračni filter s tremi plastmi je več kot triinpolkrat obstojnejši kot standardne elektrostatične različice z eno plastjo, preprosta zamenjava žarnice prek zgornjega pokrova projektorja pa zmanjšuje zahteve po dragi podpori in znižuje lastniške stroške.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-7490, njegove funkcije in zmožnosti.

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

Zaporedni ukazi

Prenesite zaporedne ukaze za nastavitev daljinskega upravljalnika naprave LV-7490

LV-7490 Basic [PDF, 253KB]

LV-7490 Extended [PDF, 393KB]