Canon LV-8235 UST

LV-8235 UST

Prilagodljiv projektor LV-8235 UST z izjemno kratkim časom izostritve je pripravljen na 3D v izvorni ločljivosti WXGA in prinaša veliko sliko na kratki razdalji, zaradi česar je popoln za današnja poslovna in izobraževalna okolja.

Prednosti

  • Projiciranje na kratko razdaljo prinaša veliko sliko na kratki razdalji
  • Izvorna ločljivost WXGA
  • 2500 lumnov
  • Kontrastno razmerje 2000:1
  • Prilagodljiva namestitev
  • Samodejna nastavitev
  • 3D-projekcija
  • Vgrajen zvočnik z močjo 10 W
  • Vhod HDMI in mrežna vrata RJ-45
  • Preprosto vzdrževanje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LV-8235 UST

Najboljši projektor s kratkim časom izostritve


LV-8235 UST omogoča projiciranje na velike zaslone tudi v majhnih prostorih. Kompaktna naprava lahko 80-palčno sliko prikaže z razdalje samo 32 cm (in razdalje namestitve le 2,4 cm). Projektor omogoča prikaz v ločljivosti WXGA (1280 x 800) ter širokozaslonskem razmerju 16:10 in je popoln za uporabo z današnjimi širokozaslonskimi prenosnimi računalniki. Predavatelji se lahko izognejo bleščanju, sence pa ne bodo padale na projicirano sliko, zato je popoln za učilnice in sejne sobe.

Kakovostna slika iz prilagodljive naprave


Projektor je izjemno prilagodljiv, saj svetilnost 2500 lumnov zagotavlja svetlo in jasno sliko, osupljivo kontrastno razmerje 2000:1 pa omogoča globoke črne odtenke. Različne možnosti namestitve pomenijo, da ga lahko na veliko načinov uporabljate v učilnicah, pisarnah in prodajnih prostorih. Namestite ga lahko na strop ali mizo za običajne projekcije na predavanjih ali sestankih. Projekcija od zadaj je popolna za videopredstavitve v izložbah, restavracijah, muzejih in podobno, s projekcijo pod mizo pa lahko mize ali tla spremenite v uporabne zaslone.

Izjemna 3D-slika na kratki razdalji


Tehnologija kratkega časa izostritve projektorja LV-8235 UST pomeni, da lahko projicira veliko 3D-sliko v majhnih prostorih. Napredna tehnologija prikaza slike omogoča reprodukcijo naravnih barv tudi pri projiciranju na tablo ali pobarvano steno. Rezultat so izjemne predstavitve obiskovalcem izobraževalnih ustanov in trgovskih centrov, dogodkov ali prikazov izdelkov. LV-8235 UST uporablja način zaporednega prikaza sličic, ki hitro preklaplja med sličicami za levo in desno oko in za ogled popolne 3D-slike zahteva aktivna očala.

Izjemna zvok in slika


Vgrajen zvočnik moči 10 W zagotavlja bogatejšo izkušnjo, saj predstavitve nadgradi z živim zvokom tudi na lokacijah, kjer zvočni sistem ni na voljo. LV-8235 UST lahko jasno sliko projicira tudi iz digitalnih virov prek vhoda HDMI.

Preprosto in varčno vzdrževanje


S 3000 ur dolgo življenjsko dobo žarnice (v ekološkem načinu) in 4000 ur dolgo življenjsko dobo zračnega filtra (v ekološkem načinu) je LV-8235 UST zelo ekonomičen za upravljanje, vzdrževanje pa je poenostavljeno. Vgrajena omrežna vrata RJ-45 vam omogočajo, da projektor nadzorujete in upravljate na daljavo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-8235 UST, njegove funkcije in zmožnosti.

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

Zaporedni ukazi

Prenesite zaporedne ukaze za nastavitev daljinskega upravljalnika naprave LV-8235 UST

LV-8235 UST Basic [PDF, 204KB]

LV-8235 UST Extended [PDF, 382KB]