Canon LV-S300

LV-S300

Predstavljamo Canonovo kakovost slik po ugodni ceni. Cenovno ugodni prenosni projektor LV-S300 zagotavlja svetle in jasne slike SVGA. Dolga življenjska doba žarnice in enostavno vzdrževanje znižujeta stroške delovanja.

Prednosti

  • Projicirajte jasne slike z ločljivostjo SVGA (800 x 600 slikovnih pik)
  • Svetlost 3000 lumnov in kontrastno razmerje 2300 : 1 zagotavljata jasne, živahne slike
  • Objektiv z 1,1-kratno povečavo omogoča prilagodljivo projektorsko postavitev
  • S funkcijo neposrednega izklopa vam ni več treba čakati na izklop
  • Kompakten in lahek: samo 2,5 kg
  • Navpično prilagajanje slike
  • 5000 ur življenjske dobe žarnice (6000 ur v ekološkem načinu)
  • 2 vhoda VGA
  • Vgrajen zvočnik z močjo 2 W

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti Canon LV-S300

Svetle, ostre, realistične slike


Kupci, ki iščejo prenosni projektor s svetlo sliko visoke kakovosti po izjemno nizki ceni, bodo navdušeni nad projektorjem LV-S300. Projektor LV-S300 z izvorno ločljivostjo SVGA (800 x 600 slikovnih pik) gledalcem zagotavlja jasne slike v okoljih, kot so sejne sobe in učilnice. Ta kompaktna naprava ima neverjetno svetilnost 3000 lumnov in kontrastno razmerje 2300 : 1, tehnologija DLP pa zagotavlja ostre, natančne slike. Zaradi objektiva z 1,1-kratno povečavo pridobite dodatno projektorsko postavitev, kar predstavlja veliko prednost v manjših okoljih, kot so sejne sobe.

Priročen za prenašanje


S samo 2,5 kg je LV-S300 dovolj lahek za prenos kamor koli. Zato je to odlična izbira za majhna podjetja ali šole, ki želijo uporabljati en vrhunski projektor v različnih sobah in okoljih. S funkcijo neposrednega izklopa lahko izklopite napajalni kabel takoj, ko izklopite projektor, in projektor odnesete, ne da bi čakali, da se ohladi.

Enostavna nastavitev


Z navpičnim prilagajanjem slike (+/- 30 stopinj) lahko svojim slikam zagotovite popolno geometrijo tudi v tesnih prostorih. Za dodatno pomoč pri doseganju odličnih rezultatov v prostorih brez platna uporabite funkcijo popravljanja barv zaslona. S tem kompenzirate obarvanost slik, ki nastane med projiciranjem na barvne stene. Tako si lahko ogledate jasne projekcije slik z naravnimi barvami, tudi ko platno ni na voljo.

Zmanjšajte stroške – ne kakovosti


Poleg nizke nakupne cene LV-S300 so dodatno znižani tudi skupni lastniški stroški zaradi 5000-urne življenjske dobe žarnice, ki jo v ekološkem načinu varčevanja z energijo lahko podaljšate tudi do 6000 ur. Poleg tega ekološki način še dodatno zmanjša porabo energije na zgolj 275 W. Projektor porabi manj kot 1 W v načinu pripravljenosti. V ekološkem načinu lahko ustvarite tudi tiho okolje brez motenj tako, da zmanjšate hrup ventilatorja na samo 29 dBA.

Prilagodljive povezave


S prilagodljivo izbiro vhodov, vključno z dvema vhodoma VGA, lahko z LV-S300 projicirate fotografije in videoposnetke iz številnih virov. Predstavitvam dodajte zvok visoke kakovost z vgrajenim zvočnikom z močjo 2 W.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-S300, njegove funkcije in zmožnosti.

DLP

DLP