Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

Projicirajte žive širokozaslonske slike s kratke razdalje s Canonovim projektorjem LV-WX300ST. Ta kompaktni projektor na kratke razdalje zagotavlja izvorno ločljivost WXGA, vhod HDMI in preprosto nastavitev, zato je odlična vsestranska naprava.

Prednosti

  • Projicirajte jasne širokozaslonske slike z izvorno ločljivostjo WXGA (1280 x 800 svetlobnih pik)
  • Uživajte v živahni svetlosti 3000 lumnov in kontrastnem razmerju 2300 : 1
  • Prikazujte velike slike s kratke razdalje z razmerjem projekcije 0,49 : 1
  • Fiksen objektiv z 1-kratno povečavo visoke kakovosti za projekcije na kratke razdalje
  • Kompakten in lahek: samo 2,8 kg
  • -18/+12-stopinjsko navpično prilagajanje slike
  • 4000 ur življenjske dobe žarnice (6000 ur v ekološkem načinu)
  • Vhod HDMI™ in 2 vhoda VGA
  • Omrežna vrata RJ-45 za daljinsko upravljanje in spremljanje
  • Vgrajen zvočnik z močjo 10 W

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon LV-WX300ST

Svetle, ostre, realistične slike


LV-WX300ST je popoln za kupce, ki si želijo projektor na kratke razdalje s svetlo sliko visoke kakovosti po ugodni ceni. Z izvorno širokozaslonsko ločljivostjo WXGA (1280 x 800 slikovnih pik), svetilnostjo 3000 lumnov in kontrastnim razmerjem 2300 : 1 tehnologija DLP projektorja zagotavlja ostre, natančne slike. Razmerje projekcije 0,49 : 1 ustvari številne možnosti namestitve, saj močno zmanjša zahtevano razdaljo med projektorjem in zaslonom. Nastavitev postane preprostejša, upravljanje projektorja predstavitelju ne povzroča težav in preprečevanje senc na sliki je enostavno.

Priročen za prenašanje


LV-WX300ST je z 2,8 kg dovolj lahek za prenašanje z enega mesta na drugega. Zato je to odlična izbira za poslovne in izobraževalne ustanove, ki potrebujejo projekcijo na številnih lokacijah po kampusu ali podjetju. Zmožnost delovanja na kratke razdalje je idealna za omejena ali prenapolnjena okolja, kjer bi bila postavitev običajnega projektorja težavna.

Enostavna nastavitev


Z navpičnim prilagajanjem slike (-18/+12 stopinj) lahko svojim slikam zagotovite popolno geometrijo tudi v tesnih prostorih. Za dodatno pomoč pri doseganju odličnih rezultatov v prostorih brez platna uporabite funkcijo popravljanja barv zaslona. S tem kompenzirate obarvanost slik, ki nastane med projiciranjem na barvne stene. Tako gledalci lahko uživajo v jasnih projekcijah slik z naravnimi barvami, tudi ko platno ni na voljo.

Zmanjšajte stroške – ne kakovosti


Skupni lastniški stroški projektorja LV-WX300ST so nižji zaradi žarnice z življenjsko dobo 4000 ur, ki se v ekološkem načinu varčevanja z energijo podaljša do 6000 ur. Poleg tega ekološki način še dodatno zmanjša porabo energije na zgolj 270 W. Projektor porabi manj kot 1 W v načinu pripravljenosti (z izklopljenim omrežjem). V ekološkem načinu lahko ustvarite tudi tiho okolje brez motenj tako, da zmanjšate hrup ventilatorja na samo 29 dBA. Poleg tega čiščenje in zamenjava zračnih filtrov nista potrebna, zato je vzdrževanje povsem preprosto.

Vsestranske možnosti povezovanja


Z veliko izbiro vhodov z LV-WX300ST projicirajte fotografije in videoposnetke iz obsežnega nabora virov. Z vhodom HDMI™ projicirajte svetle in jasne slike iz sodobnega digitalnega vira, vključno s predvajalniki Blu-ray in prenosnimi računalniki ali se preprosto povežite z enim od vhodov VGA. LV-WX300ST lahko daljinsko nadzorujete in upravljate z vhodom RJ-45, podpira pa tudi standard "Crestron Connected™". Predstavitvam dodajte zvok visoke kakovosti z vgrajenim zvočnikom z močjo 10 W.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-WX300ST, njegove funkcije in zmožnosti.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol