Canon LV-X300

LV-X300

S Canonovim projektorjem LV-X300 projicirajte svetle podrobne slike s klasičnim razmerjem prikaza 4 : 3. Projektor z zanesljivim in tihim upravljanjem ima ločljivost XGA, vhod HDMI in kompaktne dimenzije.

Prednosti

  • Uživajte v natančnih slikah s klasično ločljivostjo XGA (1024 x 768 svetlobnih pik)
  • Projicirajte svetle, žive slike s svetlostjo 3000 lumnov in kontrastnim razmerjem 2300 : 1
  • Objektiv z 1,1-kratno povečavo omogoča prilagodljivo projektorsko postavitev
  • Kompakten in lahek: samo 2,5 kg
  • Navpično prilagajanje slike
  • 5000 ur življenjske dobe žarnice (6000 ur v ekološkem načinu)
  • Vhod HDMI™ in 2 vhoda VGA
  • Omrežna vrata RJ-45 za daljinsko upravljanje in spremljanje
  • Vgrajen zvočnik z močjo 10 W

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LV-X300

Svetle, ostre, realistične slike


Kupci, ki želijo kupiti prenosni projektor s svetlo sliko visoke kakovosti po ugodni ceni, bodo navdušeni nad projektorjem LV-X300. Z izvorno ločljivostjo XGA (1024 x 768 slikovnih pik), svetilnostjo 3000 lumnov in kontrastnim razmerjem 2300 : 1 projektor s tehnologijo DLP zagotavlja ostre, natančne slike. Zaradi objektiva z 1,1-kratno povečavo z LV-X300 pridobite dodatno projektorsko postavitev, kar predstavlja veliko prednost v manjših okoljih, kot so sejne sobe.

Priročen za prenašanje


S samo 2,5 kg je LV-X300 dovolj lahek za prenos iz enega mesta na drugega. Zato je to odlična izbira za poslovne in izobraževalne ustanove, ki potrebujejo projekcijo v številnih sobah po kampusu ali pisarnah.

Enostavna nastavitev


Z navpičnim prilagajanjem slike (+/- 30 stopinj) lahko svojim slikam zagotovite popolno geometrijo tudi v tesnih prostorih. Za dodatno pomoč pri doseganju odličnih rezultatov v prostorih brez platna uporabite funkcijo popravljanja barv zaslona. S tem kompenzirate obarvanost slik, ki nastane med projiciranjem na barvne stene. Tako si lahko ogledate jasne projekcije slik z naravnimi barvami, tudi ko platno ni na voljo.

Zmanjšajte stroške – ne kakovosti


Vaši lastniški stroški projektorja LV-X300 so nižji zaradi žarnice z življenjsko dobo 5000 ur, ki se v ekološkem načinu varčevanja z energijo podaljša do 6000 ur. Poleg tega ekološki način še dodatno zmanjša porabo energije na zgolj 275 W. Projektor porabi manj kot 1 W v načinu pripravljenosti (z izklopljenim omrežjem). V ekološkem načinu lahko ustvarite tudi tiho okolje brez motenj tako, da zmanjšate hrup ventilatorja na samo 29 dBA.

Vsestranske možnosti povezovanja


Z veliko izbiro vhodov lahko z LV-X300 projicirate fotografije in videoposnetke iz obsežnega nabora virov. Z vhodom HDMI™ projicirajte svetle in jasne slike iz sodobnega digitalnega vira, vključno s predvajalniki Blu-ray in prenosnimi računalniki. Povežete ga lahko tudi z enim od vhodov VGA. LV-X300 lahko daljinsko nadzorujete in upravljate z vhodom RJ-45, podpira pa tudi standard "Crestron Connected™". Predstavitvam dodajte zvok visoke kakovosti z vgrajenim zvočnikom z močjo 10 W.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-X300, njegove funkcije in zmožnosti.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol