Canon LV-X300ST

LV-X300ST

S kompaktnim projektorjem na kratke razdalje lahko uživate v živih slikah s klasičnim razmerjem prikaza 4 : 3. Projektor z razmerjem projekcije 0,61 : 1, izvorno ločljivostjo XGA in vhodom HDMI je vsestranska izbira za kupce, ki cenijo prenosljivost in enostavno nastavitev.

Prednosti

  • Projicirajte natančne slike s klasično ločljivostjo XGA (1024 x 768 svetlobnih pik)
  • Uživajte v živahni svetlosti 3000 lumnov in kontrastnem razmerju 2300 : 1
  • Razmerje projekcije 0,61 : 1 – ustvarite veliko sliko s kratke razdalje
  • Fiksen objektiv z 1-kratno povečavo visoke kakovosti za projekcije na kratke razdalje
  • Kompakten in lahek: samo 2,8 kg
  • -18/+12-stopinjsko navpično prilagajanje slike
  • 4000 ur življenjske dobe žarnice (6000 ur v ekološkem načinu)
  • Vhod HDMI™ in 2 vhoda VGA
  • Omrežna vrata RJ-45 za daljinsko upravljanje in spremljanje
  • Vgrajen zvočnik z močjo 10 W

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LV-X300ST

Svetle, ostre, realistične slike


Za stranke, ki potrebujejo projektor na kratke razdalje s svetlimi slikami visoke kakovosti po ugodni ceni, bo LV-X300ST odlična izbira. S klasičnim razmerjem prikaza 4 : 3 in ločljivostjo XGA (1024 x 768 slikovnih pik), svetilnostjo 3000 lumnov in kontrastnim razmerjem 2300 : 1 tehnologija DLP v projektorju zagotavlja ostre, natančne slike. Razmerje projekcije 0,61 : 1 močno zmanjša razdaljo v primerjavi z običajnimi projektorji, zato je idealno za uporabo v sejnih sobah ali učilnicah.

Priročen za prenašanje


LV-X300ST je z 2,8 kg dovolj lahek za prenašanje z enega mesta na drugega. Zato je to odlična izbira za poslovne in izobraževalne ustanove, ki potrebujejo projekcijo na številnih lokacijah po kampusu ali pisarnah – tudi v majhnih sobah.

Preprosta nastavitev


Z navpičnim prilagajanjem slike (-18/+12 stopinj) lahko svojim slikam zagotovite popolno geometrijo tudi v tesnih prostorih. Dodatno pomoč pri doseganju vrhunskih rezultatov v okoljih brez platna zagotavlja funkcija popravljanja barv zaslona s kompenzacijo obarvanja slik, ki nastane pri projekciji slik na barvne stene. Vaši gledalci si lahko ogledajo jasno projicirane slike v naravnih barvah, tudi če platno ni na voljo.

Zmanjšajte stroške – ne kakovosti


Skupni lastniški stroški projektorja LV-X300ST so nižji zaradi žarnice z življenjsko dobo 4000 ur, ki se v ekološkem načinu varčevanja z energijo podaljša do 6000 ur. Poleg tega ekološki način še dodatno zmanjša porabo energije na zgolj 270 W. Projektor porabi manj kot 1 W v načinu pripravljenosti (z izklopljenim omrežjem). V ekološkem načinu lahko ustvarite tudi tiho okolje brez motenj tako, da zmanjšate hrup ventilatorja na samo 29 dBA. Poleg tega čiščenje ali zamenjava zračnih filtrov nista potrebna.

Vsestranske možnosti povezovanja


Zaradi obsežne izbire vhodov lahko projektor LV-X300ST preprosto projicira fotografije in videoposnetke iz širokega nabora virov. Z vhodom HDMI™ lahko projicirajte svetle in jasne slike iz sodobnega digitalnega vira, vključno s predvajalniki Blu-ray in prenosnimi računalniki. Dvoje vrat VGA omogoča povezljivost s starejšimi računalniki. LV-X300ST lahko daljinsko nadzorujete in upravljate z vhodom RJ-45, podpira pa tudi standard Crestron Connected™. Predstavitvam dodajte zvok visoke kakovosti z vgrajenim zvočnikom z močjo 10 W.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-X300ST, njegove funkcije in zmožnosti.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol