Canon LV-WX300UST

LV-WX300UST

Kompakten, prenosni projektor LV-WX300UST za izjemno kratke razdalje je preprost za uporabo in zagotavlja izvorno ločljivost WXGA, zato je idealen za projiciranje svetlih, jasnih širokozaslonskih slik v majhnih sejnih sobah ter učilnicah.

/Images/LV-WX300UST%20Extra_tcm137-1249397.jpg

Prednosti

  • Kompakten in prenosen projektor za izjemno kratke razdalje, ki tehta samo 5 kg
  • Preprosto projicirajte svetle, jasne 100-palčne slike z razdalje najmanj 445 mm
  • Zaslon DLP z izvorno ločljivostjo WXGA (1280 x 800 slikovnih pik) in razmerjem prikaza 16 : 10
  • Uživajte v živahni svetlosti 3000 lumnov in kontrastnem razmerju 7500 : 1
  • +/-40° navpično prilagajanje slike
  • Lučka z življenjsko dobo do 8000 ur in stopnja hrupa samo 29 dBA v ekološkem načinu
  • 6-osna barvna nastavitev z napredno barvno nastavitvijo zaslona
  • 2 vhoda HDMI in omrežna vrata RJ-45
  • 2 vgrajena zvočnika z močjo 10 W

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LV-WX300UST

Kompakten in prenosen projektor za izjemno kratke razdalje


Projektor LV-WX300UST za izjemno kratke razdalje je namenjen projekciji na velikem zaslonu, tudi v tesnih prostorih. Projicira ostro, jasno 100-palčno sliko z razdalje samo 44,5 cm. Če je projektor nameščen na steno, ga predavatelj lažje upravlja in slike ne zakriva s telesom, poleg tega pa preprečuje pojav senc na zaslonu. Projektor je majhen in kompakten (287 x 122,6 x 374,5 mm) ter lahek (5 kg), zato ga lahko preprosto prenašate s seboj. Projektor je popoln za poslovne in izobraževalne ustanove, kjer projektorje potrebujejo v številnih majhnih sejnih sobah ali učilnicah v podjetju ali kampusu.

Izjemno živa kakovost slike


Projektor LV-WX300UST poustvari svetle, ostre in natančne slike, saj je opremljen s tehnologijo DLP z izvorno ločljivostjo WXGA (1280 x 800 slikovnih pik), svetlostjo 3000 lumnov in kontrastnim razmerjem 7500 : 1. Barve so močne in pristne z globokimi črnimi odtenki. Besedilo je primernejše za branje, grafika je tekoča, brez učinka "rešetke", ki se pojavlja pri običajnih projektorjih LCD. Poleg tega omogoča široko razmerje prikaza 16 : 10, zato je idealen za uporabo s širokozaslonskimi prenosnimi računalniki.

Enostavna nastavitev


Z navpičnim prilagajanjem slike (+/-40 stopinj) lahko svojim slikam zagotovite popolno geometrijo tudi v tesnih prostorih. Ko ni na voljo nobenega belega platna za projekcijo, lahko z napredno 6-osno nastavitvijo slike in barvno nastavitvijo zaslona projicirate jasne slike na kakršni koli barvni površini.

Vsestranske možnosti povezovanja


Z veliko izbiro vhodov z LV-WX300UST projicirajte fotografije in videoposnetke iz obsežnega nabora virov. Projektor ima med drugim tudi dva vhoda HDMI™ za projiciranje svetlih in ostrih slik iz velike zbirke digitalnih video in računalniških virov. Vgrajena omrežna vrata RJ-45 omogočajo oddaljeno nadzorovanje in upravljanje ter podpirajo standard Crestron Connected™. Predstavitvam dodajte zvok visoke kakovosti z dvema vgrajenima zvočnikoma z močjo 10 W.

Varčno delovanje in preprosto vzdrževanje


Projektor LV-WX300UST zagotavlja varčno delovanje, saj ima nameščeno lučko z življenjsko dobo 5000 ur, v varčnem ekološkem načinu pa se njeno delovanje podaljša do 8000 ur. V ekološkem načinu se poraba energije zmanjša na 270 W, glasnost ventilatorja pa na 29 dBA za tišje, okolju prijazno delovanje. Vzdrževanje je preprosto, saj je treba menjati samo lučko.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-WX300UST, njegove funkcije in zmožnosti.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol