Canon LV-WX300UST

LV-WX300UST

Kompakten, prenosni projektor LV-WX300UST za izjemno kratke razdalje je preprost za uporabo in zagotavlja izvorno ločljivost WXGA, zato je idealen za projiciranje svetlih, jasnih širokozaslonskih slik v majhnih sejnih sobah ter učilnicah.

Prednosti

  • Kompakten in prenosen projektor za izjemno kratke razdalje, ki tehta samo 5 kg
  • Preprosto projicirajte svetle, jasne 100-palčne slike z razdalje najmanj 445 mm
  • Zaslon DLP z izvorno ločljivostjo WXGA (1280 x 800 slikovnih pik) in razmerjem prikaza 16 : 10
  • Uživajte v živahni svetlosti 3000 lumnov in kontrastnem razmerju 7500 : 1
  • +/-40° navpično prilagajanje slike
  • Lučka z življenjsko dobo do 8000 ur in stopnja hrupa samo 29 dBA v ekološkem načinu
  • 6-osna barvna nastavitev z napredno barvno nastavitvijo zaslona
  • 2 vhoda HDMI in omrežna vrata RJ-45
  • 2 vgrajena zvočnika z močjo 10 W

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LV-WX300UST

Kompakten in prenosen projektor za izjemno kratke razdalje


Projektor LV-WX300UST za izjemno kratke razdalje je namenjen projekciji na velikem zaslonu, tudi v tesnih prostorih. Projicira ostro, jasno 100-palčno sliko z razdalje samo 44,5 cm. Če je projektor nameščen na steno, ga predavatelj lažje upravlja in slike ne zakriva s telesom, poleg tega pa preprečuje pojav senc na zaslonu. Projektor je majhen in kompakten (287 x 122,6 x 374,5 mm) ter lahek (5 kg), zato ga lahko preprosto prenašate s seboj. Projektor je popoln za poslovne in izobraževalne ustanove, kjer projektorje potrebujejo v številnih majhnih sejnih sobah ali učilnicah v podjetju ali kampusu.

Izjemno živa kakovost slike


Projektor LV-WX300UST poustvari svetle, ostre in natančne slike, saj je opremljen s tehnologijo DLP z izvorno ločljivostjo WXGA (1280 x 800 slikovnih pik), svetlostjo 3000 lumnov in kontrastnim razmerjem 7500 : 1. Barve so močne in pristne z globokimi črnimi odtenki. Besedilo je primernejše za branje, grafika je tekoča, brez učinka "rešetke", ki se pojavlja pri običajnih projektorjih LCD. Poleg tega omogoča široko razmerje prikaza 16 : 10, zato je idealen za uporabo s širokozaslonskimi prenosnimi računalniki.

Enostavna nastavitev


Z navpičnim prilagajanjem slike (+/-40 stopinj) lahko svojim slikam zagotovite popolno geometrijo tudi v tesnih prostorih. Ko ni na voljo nobenega belega platna za projekcijo, lahko z napredno 6-osno nastavitvijo slike in barvno nastavitvijo zaslona projicirate jasne slike na kakršni koli barvni površini.

Vsestranske možnosti povezovanja


Z veliko izbiro vhodov z LV-WX300UST projicirajte fotografije in videoposnetke iz obsežnega nabora virov. Projektor ima med drugim tudi dva vhoda HDMI™ za projiciranje svetlih in ostrih slik iz velike zbirke digitalnih video in računalniških virov. Vgrajena omrežna vrata RJ-45 omogočajo oddaljeno nadzorovanje in upravljanje ter podpirajo standard Crestron Connected™. Predstavitvam dodajte zvok visoke kakovosti z dvema vgrajenima zvočnikoma z močjo 10 W.

Varčno delovanje in preprosto vzdrževanje


Projektor LV-WX300UST zagotavlja varčno delovanje, saj ima nameščeno lučko z življenjsko dobo 5000 ur, v varčnem ekološkem načinu pa se njeno delovanje podaljša do 8000 ur. V ekološkem načinu se poraba energije zmanjša na 270 W, glasnost ventilatorja pa na 29 dBA za tišje, okolju prijazno delovanje. Vzdrževanje je preprosto, saj je treba menjati samo lučko.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-WX300UST, njegove funkcije in zmožnosti.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol